Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z kuřecích jater

Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným jedlým dárkem při nějaké sváteční příležitosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (112×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez chlazení

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez chlazení)

3. 6. 2008 10:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie15 597 kJ / 3 728 kcal
Bílkoviny176,79 g
Tuky315,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 5,81 g
Sodík 785 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy44,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

15. 11. 2023 08:09

Moanka: to mám radost a děkuju za krásné fotky;-):-K:-K

Moanka Moanka

14. 11. 2023 16:25

Zadařilo se. ;-) <3 :yes:

Lenkavackova

8. 8. 2023 08:23

Super paštika, přidávám i trochu grilovacího koření a brusinky rovnou do paštiky.

maris maris

16. 3. 2023 19:06

Petra Dvor.: Moc děkuji, mám radost:-K:-K

Petra Dvor. Petra Dvor.

16. 3. 2023 18:46

Tak jsem zkoušela poprvé udělat paštiku a je skvělá. Určitě ji budu dělat častěji. Děkuji za recept<3

maris maris

23. 12. 2022 17:55

Stamare: moc děkuji:-K:-K

Stamare

23. 12. 2022 17:23

Jednoduché, rychlé a výborné ????

maris maris

20. 6. 2022 16:55

PetraSt: moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že paštika chutná. Navrhujete i šikovné vychytávky;-):-)

PetraSt

19. 6. 2022 19:49

Je hutnější na mazání, doporučuji zkusit přidat trochu sádla/anglické slaniny/bůčku.
Každopádně děkuji, díky tomuto receptu jsem se naučila připravovat domácí paštiku. Mnohem lepší než ty z obchodu

maris maris

3. 1. 2022 18:33

Eva S.: děkuju, jsem moc ráda;-):-K

Eva S. Eva S.

3. 1. 2022 14:23

:-K Skvělý, rychlý recept, moc nám chutná :-)

maris maris

18. 10. 2019 04:59

brtna: děkuju za zprávu, jsem moc ráda, že paštika chutná;-):-)

brtna

17. 10. 2019 17:12

Dělala jsem od prázdnin již několikrát, dokonce i z vepřových jater, když je můj muž přinesl místo kuřecích. Vždy naprostá spokojenost, jednoduché a chutné. Místo do hřbetu dám do šroubovací sklenice do lednice a jsou zkonzumována velmi rychle. Hlavně vím co do nich dávám, žádné konzervanty jako v kupovaných.:yes::-D

Dajda Dajda

27. 9. 2019 10:02

Alexandra11: Tak potom doporučuji nechat v té lednici alespoň tři čtyři dny, až se chutě pěkně prolnou. Vršek paštiky se může zalít rozpuštěným máslem, aby nešedl - proto masu dávám raději do sklenice, jejíž plocha povrchu je menší než u chlebíčkové formy. ;-)

Alexandra11 Alexandra11

27. 9. 2019 09:22

:-K bomba také si ji udělám

1 2 3 14

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: domácí paštika recepty nejlepší játrová domácí paštika z kurecich jater kuřecí játrová paštika jatrová paštika kluci v akci paštika recept drůbeží játrová paštika kuřecí játrová domácí paštika recepty recept na pastiku domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z drubežích jater nejlepší játrová domácí paštika kuřecí játrová paštika recept játrová paštika recept prostřeno paštika kluci v akci domácí paštika drubezi pastika drůbeží játrová paštika recept domácí drůbeží játrová paštika domácí paštika recept kuřecí játra paštika

Suroviny: játra kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule, česnek, tymián čerstvý, sůl, pepř, koření paštikové, olej olivový

TopRecepty.cz

Paštika z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jvv