Paštika z kuřecích jater

maris Kuchařka:

Studená kuchyně 180 názorů

576
Recept si zatím oblíbilo 76 kuchařů

Suroviny

1000 g kuřecích jater
200 ml šlehačky
1 máslo
1 střední cibule
asi 3 stroužky česneku
čerstvý tymián
sůl
pepř
paštikové koření
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 76 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme očistěná játra, lístky tymiánu a 100 ml šlehačky. Dusíme dokud játra nejsou hotová a všechna tekutina se nevypaří.

  2. Ochutíme solí, pepřem, případně kořením a společně se změklým máslem a zbývající šlehačkou rozmixujeme. Dáme do formy na srnčí hřbet a necháme v lednici vychladit, nejlépe do druhého dne. Servírujeme s brusinkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 642 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Paštika z kuřecích jater

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další >>

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo