Karbanátky z jater

www.toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 2 názory

43

Suroviny

0,5 kg jater
100 g slaniny
2 vařené brambory
2 větší oloupaná jablka
sůl
pepř
mletá skořice
vejce
strouhanka
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Syrová játra nakrájíme a umeleme dohromady se slaninou, oloupanými vykrájenými jablky a vařenými brambory.

  2. Ochutíme solí, pepřem a skořicí, vmícháme vejce a zahustíme strouhankou.

  3. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a usmažíme.

Poznámka

Můžeme podávat s vařenými brambory, hranolkami nebo pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Karbanátky z jater

  • Jarča D. Jarča D.(neregistrovaný)

    Paprika: Určitě dobré, vyzkouším. Ale raději dělám trojobal maso pak není nasáklé olejem a je šťavnaté. Dělám tak na všechny karbanátky z čehokoli.

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Výborná večeře pro ty moje rošťáky. Zítra je dostanou ještě mezi chleba jako cestovní oběd.:yes::yes: +;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo