Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z jater

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 12:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 177 kJ / 998 kcal
Bílkoviny6,70 g
Tuky85,14 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol70 mg
Sodík1 616 mg
Sůl4,00 g
Sacharidy46,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme podávat s vařenými brambory, hranolkami nebo pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jarča D.

25. 9. 2013 23:36

Paprika: Určitě dobré, vyzkouším. Ale raději dělám trojobal maso pak není nasáklé olejem a je šťavnaté. Dělám tak na všechny karbanátky z čehokoli.

Paprika

24. 7. 2009 20:20

Výborná večeře pro ty moje rošťáky. Zítra je dostanou ještě mezi chleba jako cestovní oběd.:yes::yes: +;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky játra recepty hovězí játra recepty hovězí játra recept hovězí játra recepty játra játra recept veprova jatra recepty karbenatky z kurecich jater kuřecí játra karbanatky recepty na hovězí játra játrové karbanátky hovězí plíce recept recepty hovězí játra karbanátky z játra recept hovezi jatra recept na hovězí játra pokrmy z vepřových jater receptyz cukety pokrmy z kuřecích jater

Suroviny: játra, slanina, brambory, jablko, sůl, pepř, skořice mletá, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Karbanátky z jater

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8Q