Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

mika59 mika59

30. 5. 2024 17:25

Zapékala jsem rohlíky, výborné, když je třeba spotřebovat starší pečivo.

sofia_loren: To jsem ráda, děkuji za zprávu :-K

Uvařeno jednou a od té doby je to u nás zařazeno do našich top jídel, která děláváme pravidelně.
Zkoušela jsem i z vepřové plece a bylo to také velice chutné.

sofia_loren

30. 5. 2024 16:02

blanka1981: Nespadl vám sníh? Jinak příště určitě doporučuji vajíčka velikosti L.

sofia_loren

30. 5. 2024 15:59

Naprosto vynikající! Do dvou dnů byl pryč.
Na náhražky si u nás doma moc nepotrpíme, tak jsem ráda za autentický recept přímo od Itala.

Výborná a jednoduchá na přípravu. Jen za nás teda vývaru minimálně dvojnásobné množství, než je uvedeno v receptu, jinak je z toho spíše kaše. Ale je to jen detail.

Pesto z rukoly je výborné, připravuji ho často :-8

Ta kombinace sýrů vypadá lákavě :-8 a opravdu snadné na přípravu :yes:

Už se mi sbíhají sliny <3 a chilli paprička nesmí chybět!

mika59 mika59

30. 5. 2024 14:04

janatka: Ivetko mám velkou radost, že přes počáteční zaváhání ses do toho pustila. Děkuji moc za důvěru a milou zprávu. Jsem ráda, že chutnalo :-K:-K:-K

Severinka: Miru, ale to je na 5 kg jahod ;-)

janatka janatka

30. 5. 2024 13:41

Pomalu začínáme likvidovat loňské zásoby cibule, už nějak docela měknou a klíčí. Tak jsem si našla toto zelí. Popravdě jsem tomu nechtěla věřit, že se to povede a bude mi to chutnat. Ještě přidat cukr do cibule:-Q, když je sama o sobě sladká??. Jojo patří tam a klidně bych si já osobně přidala. Mám ráda sladší zelí. Manžel ten zase ne a tak zůstalo jak jsem ho připravila. Uvařím k tomu noky a klobásku paprikovou osmahnu na kostičky. Moc díky a určitě budeme připravovat i nadále. :-):yes:<3

Omáčka výborná, děkuji!

Hella Hella (moderátorka)

30. 5. 2024 10:25

Bezvadný nápad. Mleté maso bych sice okořenila jinak, ale ty listy určitě vyzkouším. :-O

jednou nás známá pozvala na sobotu na oběd s tím že udělá její speciální kuře... celý natěšený jsme tedy usedli ke stolu a .... kuře spíš dušený-vařený a k němu široký nudle na způsob maminčina kuřete s játry a cibulí .... nějak jsme to snědli, nebo aspoň větší polovinu , no hostitelka byla poněkud nesvá, ale jsem si ji vzal bokem aby mi řekla jak to její kuře dělá.... ona spustila, že léta dělávali na grilovacím koření a že to jim už nechutná, tak že sháněla u holek po vesnici jak dělají kuře ony... Jana z konzumu poradila tymián , Leňa kadeřnice čubricu a Jitka pošťačka kousek špeku a česnek ... moje známá si to vyložila po svém a dala od všeho trochu a na víc nesehnala špek, tak dala hezky kus podbřušce na kostky krájeného... do toho dávali nějakou reklamu na vodňanský kuře a že bujon , tak dala rovnou dva.. v lednici ji vadla zelenina, no řekla si že tou nemůže nic pokazit, takže dala papriky, porek, mrkev a navrch pár žampionů, aby se ji to všechno nespeklo, tak nalila dva hrnky vody přikryla hliníkem a šup s tím na hodinu a půl do trouby... No dopadlo to jak dopadlo a i vlastní rodinní strávníci nejevili radost nad máminou krmí..... Povídám ji Alčo vezmi příště jen kořenovku, očisti ji a nakrájej na hrubší špalíky, kuřecí díly, nebo jen stehna jen nasol a okmínuj- dej je na tu zeleninu , nahoru dej na každý kousek kuřete po plátku másla a odkryté peč pvních deset minut na 225 stupňu a po těch deseti minutách to shoď na 150 a hodinu a půl si toho nevšímej .... po asi měsíci mi pípla zpráva ,, dík za recept, rodina byla nadšena, máš u mě flašku" ... tak jsme ji ještě ten večer ztrestali ale to už je úplně jiný příběh.... jen chci říci že v jednoduchosti je největší síla a u vaření to mnohdy platí desetinásobně ... mějte hezký den

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více