Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Proč jen zapečené brambory, když si je můžete vytunit na vyšší level! V době čerstvých bylinek máte plno možností. Medvědí česnek je ideální volba pro jarní sezónu. Upečte brambůrky jak od nejlepšího kuchaře, pochvala strávníků vás nemine!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Množství do menší remosky o průměru mísy 22 cm
Nutriční hodnoty
Energie | 5 849 kJ / 1 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,97 g |
Tuky | 54,20 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 186 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 171,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo medvědího česneku se může použít třeba i pažitka, jarní cibulka, libeček, tymián atp. Aromatické bylinky ovšem v menším množství.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2024 17:48
26. 4. 2024 08:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 19 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 28 minutami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 33 minutami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 1 hodinou
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 3 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 3 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 4 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 6 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: brambory, sůl, sýr tvrdý, česnek mědvědí, smetana ke šlehání, máslo
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQo9
2 názory