Tříhrnkový chleba
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program celozrnný a po zapípání přidáme semínka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program celozrnný a po zapípání přidáme semínka
Do nádoby (sklo, porcelán - pokud ohříváme v mikrovlnce) dáme vodu a cukr a ohřejeme na cca 37°C (chladnější = droždí kyne pomalu, teplejší než cca 42 °C = kvasinky se…
Do pekárny dáme suroviny v pořadí, jak je v receptu uvedeno. Zapneme program Těsto. Z těsta pak na vále vytvoříme rohlíky, bulky nebo housky, které případně potřeme…
Večer pred pečením chleba rozmiešame ražný kvások s vodou a ražnou múkou a necháme ho stáť 14 hodín pri izbovej teplote. Pred pečením si odoberieme malú časť kvásku, …
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Influencer Ostravsky Gastrošef o svém vaření: Úsměv na hubach, jednoduche recepty a legraca, to je hlavni, říká
Bulharská ljutenica: Originální recept na omáčku podobnou ajvaru nám poskytla Mariana z Plovdivu
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí