Podzimní topinky
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji opečeme krajíce chleba.Na opečené topinky navrstvíme odkapané kysané zelí, plátek slaniny, plátek červené papriky, kečup.Topinky dáme zapéct do trouby.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oleji opečeme krajíce chleba.Na opečené topinky navrstvíme odkapané kysané zelí, plátek slaniny, plátek červené papriky, kečup.Topinky dáme zapéct do trouby.
Nakrájíme slaninu na plátky zhruba 4 mm silné a aby byly cca 15 cm dlouhé. Překrojíme je napůl, takže budeme mít 12 kousků slaniny.Maso nakrájíme na kostky zhruba 3-4…
Cibuli nakrájíme na kolečka, vnitřky vyndáme a nasekáme nadrobno.Vnější kolečka naklademe na pánev potřenou olejem.Do misky k nakrájené cibuli vklepneme vejce, přidáme…
Na trošce oleje orestujeme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájená játra. Orestujeme je, osolíme a opepříme.Krajíce chleba rozkrojíme na půlky a opečeme na oleji nebo…
Na pánvičku si dáme prolisovaný česnek s olejem, trošku opečeme. Hrnec odstavíme z ohně, přidáme hladkou mouku, vařečkou rozmícháme. Jíšku osmažíme dozlatova. Hrnec si…
Losos, kopr a vejce. Spojení těchto tří surovin je doslova explozí pro chuťové buňky. Čerstvý chleba zlehka namazaný, na kterém leží plátek svěží okurky, uzený losos a…
Při přípravě této výborné jarní polévky zužitkujeme starší chléb. Smetana a muškátový oříšek, aromatický medvědí česnek a svěží kopřivy tvoří skvělou chuťovou kombinaci.…
I ne zcela čerstvý chléb můžeme proměnit v pochoutku. Pomažeme ho směsí z kopřivových listů, vajec, žervé a bylinek, posypeme čedarem a zapečeme. Kopřivy můžeme nahradit…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami