Fazolový salát s cibulí a majonézou
Recept ještě nebyl hodnocenUmytú namočenú fazuľu uvaríme s bobkovým listom, ku koncu varu vodu osolíme. Fazuľu scedíme a vychladíme.Cibuľu nakrájame na céčka, osolíme a necháme odstáť, zmäkne a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 205 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Umytú namočenú fazuľu uvaríme s bobkovým listom, ku koncu varu vodu osolíme. Fazuľu scedíme a vychladíme.Cibuľu nakrájame na céčka, osolíme a necháme odstáť, zmäkne a…
Cibuľu nakrájame na céčka, osolíme, zakvapneme octom, pridáme korenie a trochu cukru. Premiešame so smotanou.Necháme v uzavretej nádobe odstáť v chlade.
Očištěného králíka prošpikujeme částí slaniny nakrájené na kostky slaninou a cibulí, dáme oboje i do břišní dutiny a bříško uzavřeme jehlami.(porce jen prošpikujeme)…
Šošovicu preberieme, premyjeme, namočíme na pár hodín a uvaríme s bobkovým listom do mäkka. Na konci varu osolíme.Vajíčka uvaríme na tvrdo, olúpeme a pokrájame. Cibuľu…
Múku zmiešame so soľou a práškom do pečiva, pridáme olej a postupne vodu, vypracujeme plastické cesto. Necháme stáť cca hodinu v uzavretej nádobe, mikroténovom sáčku a…
V hrníčku smícháme veškeré mkoření a nadrobno natrhané bylinky. Smícháme s mletým masem a utvoříme 2 placičky, necháme asi 1 hodinu odležet. Pak velmi zprudka opečeme na…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Vyznejte se v druzích šunek: Jak se liší jamón, prosciutto a pršut? A proč pražská šunka nemusí být z Prahy?
Bez kávy ráno nefungujete? Zkuste nastartovat den jejími zdravějšími alternativami
10 nejlepších dárků pro gurmety: Vaječňák na lžičku, chalupářskou kuchařku nebo online kurz vaření kulinární nadšenci ocení