Majolka light - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 1 216 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 27,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 24,50 g |
–– mononenasycené | 17,00 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Pomazánka z křenu, uzeniny a zakysané smetany
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme si na kousky klobásku a přidáme další uvedené suroviny, vše vyšleháme do pěny, dál dle každého osolíme a zdobíme barevně.
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý