Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou
Recept ještě nebyl hodnocenZapečený chřest se šunkou a sýrem se stále častěji objevuje mezi oblíbenými alternativami bezmasých jídel. Jedná se o nenáročný recept a zároveň chutný pokrm, jehož…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zapečený chřest se šunkou a sýrem se stále častěji objevuje mezi oblíbenými alternativami bezmasých jídel. Jedná se o nenáročný recept a zároveň chutný pokrm, jehož…
V této polévce ochutnáme netradiční kombinaci hříbků a chřestu. Příprava je snadná a rychlá, během chvíle můžeme podávat horkou a voňavou polévku, která všem jistě…
Tvaroh utřeme se změklým máslem, vyklopíme na vál kde již máme mouku promíchanou s práškem do pečiva a vypracujeme hladké těsto. Uložíme do lednice asi na 30 minut, než…
V této vynikající polévce zužitkujeme spoustu jarních bylinek, díky kterým bude opravdu svěží. Kromě bylinek do polévky přidáme brambory a kysanou smetanu. Stačí krátce…
Rychle připravená sýrová polévka, zasypaná zdravou hrstí medvědího česneku. K osmažené jíšce, stačí přidat pár dalších ingrediencí a výbornou polévku máte do deseti…
Mazanec by neměl na Velikonoce chybět v žádné domácnosti. Toto tradiční sváteční pečivo můžete podávat na snídani, pochutná si jistě celá rodina. Tvarohové těsto je plné…
Čerstvě upečený slaný koláč potěší všechny vaše strávníky. Kombinace sušené šunky, ementálu, chřestu a smetany vás příjemně přepraví svojí chutí. Tento koláč zajisté…
Rafinované provedení této ořechové rolády pohladí chuťové buňky milovníka ořechů a jablek. Lehká piškotová roláda se šťavnatou náplní bude chutnat jako sváteční dezert.…
Máte zdroj medvědího česneku a zvažujete, jak ho ještě v kuchyni využít. Přidáním do pečiva získáte jemnou česnekovou příchuť a nádech barvy podle množství přidané…
Pokud chcete připravit výborný moučník, který splňuje požadavky na rychlou přípravu a efektní vzhled, následujte náš recept. Připravte ořechovou piškotovou roládu…
Kerblík je rostlina vzhledem připomínající petržel a libeček. Je na vůni aromaticky sladký a voňavý. V tomto receptu jej použijeme jako hlavní dochucovadlo tradiční…
Medová příchuť této rolády a máslový krém s ořechy dělá moučník přímo neodolatelným. Upečte ho podle našeho podrobného receptu, nechte proležet alespoň do druhého dne.…
Netradičním spojením chutí je tato lahodná smetanová polévka. Ústředními chutěmi jsou niva a medvědí česnek. Tuto dvojici pak doplňuje muškátový oříšek. Při servírování…
Těstoviny s touto omáčkou by se mohly stát symbolem jara a tradicí v každé domácnosti. Medvědí česnek je jedna z prvních jarních rostlin a jeho svěží a jemně ostrá chuť…
Krásně křupavé bramboráky, naplněné špenátem z mladých kopřiv jsou opravdovou dobrotou. Neváhejte a s chutí se pusťte do přípravy. Vaši strávníci tento pokrm zajisté…
Kdo by neodolal krásně křupavému, dozlatova osmaženému řízku? Zkuste do nich přidat tvarohovou směs s medvědím česnekem a pikantní klobásu, takto připravené řízky si…
Medvědí česnek se za posledních pár let stal hitem. Pokud si i vy chcete užít jeho chuť a načerpat z této léčivé byliny trochu zdraví, zkuste místo pečiva tyto placky.…
Jarní, voňavé, kynuté pečivo s chutí medvědího česneku. Tu těžší práci za nás udělá domácí pekárna a vyrobit pár jednoduchých tvarů z těsta, už zvládne každý sám.…
Malé roztomilé, barevné jednohubky skvěle doplní studenou mísu, na kterou můžete naskládat další pohoštění. Tyto zeleninové palačinky bude stačit po odležení opatrně…
K vyváženému jídelníčku patří také pravidelné zařazování ryb. Nemusí se jednat o speciality, můžete vyzkoušet třeba rybu s omáčkou, podle tohoto receptu. Orestované…
Pokud chcete překvapit vaše strávníky něčím neobvyklým, vyzkoušejte připravit do jehněčí polévky, nebo do jiného masového vývaru, taštičky plněné jehněčími plíčky. Je to…
Výrazná polévka, která za svou chuť vděčí medvědímu česneku v kombinaci s mletou paprikou. Je plná také kousků brambor a žampionů. Jemnější tón polévce pak dodává…
Krůtí maso, podávané s jemně nasládlou omáčkou z bílého chřestu a parmezánu, je ideálním jarním obědem pro slavnostnější příležitosti. Pokrm díky velice pečlivé přípravě…
K příchodu jara patří také spousta různých zelených bylin. Kopřivy můžete zužitkovat nejen do nádivky, ale třeba také do kváskového chleba. Čerstvě upečený chléb krásně…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Pečený camembert: Hit sociálních sítí voní tymiánem, pikantní šmrnc mu dá chilli a jeho jemná chuť se na jazyku jen rozplývá
Pikantní okurkový džem: Netradiční způsob, jak zpracovat velkou úrodu této zeleniny
Recenze pražských minipivovarů: Brutálně pálivý Prosecký masakr od Beznosky je pivo pro otrlé