Perníčky, které jsou hned měkké
Recept ještě nebyl hodnocenPerníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené zejména u dětí. Tradiční receptura si žádá pečení s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 804 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené zejména u dětí. Tradiční receptura si žádá pečení s…
Dort je dutý, ale prý by se do něj daly schovat i malé perníčky.
Cukrové polevy - cukr prosít, pak smíchat s tekutinou a vařečkou dobře utřít - cca 5 min. Bílkové polevy - cukr prosít, přidat ostatní ingredience a vše utřít na…
Různorodé tvary plné medu a voňavého koření, oblíbené zejména u dětí, to jsou perníčky. A co teprve když se ozdobí bílkovou polevou. S naším receptem je můžete připravit…
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Tradiční receptura si žádá pečení s dostatečným předstihem, aby perníčky stihly změknout. S tímto receptem ale budou…
Své ratolesti můžete na Mikuláše překvapit malými pečenými Mikuláši, ozdobenými dle vaší fantazie. Největší odměnou vám bude úsměv na rtech a rozzářené oči vašich dětí,…
Předlohu pro zdobení si nejdříve namalovat na papír a potom si s tím hodinku vyhrát s polevou ;-)
Bílkovou polevu, kokos a strouhanku smícháme a vznikne těsto. Předehřejeme troubu na 150°C.Vymažeme plech a malou lžičkou klademe těsto do kopečků. Můžeme něčím ozdobit…
Mouku s cukrem, kypřidlem a kakaem promícháme v míse. Přidáme med, rum, mléko a vypracujeme těsto, které půjde dobře (ne z tuha) válet na pomoučněném stole. Dle kvality…
Troubu si připravíme na 180 ° C. Namažeme 6 extra velkých šálků nebo 13-16 středně velkých. Rozbité vejce smícháme s cukrem. Dále přimícháme mouku, kakaový prášek,…
Receptů na velikonočního beránka existuje opravdu spousty a každý má svůj osvědčený. Vyzkoušejte letos upéct opravdu vláčného beránka z majonézového těsta, přelitého…
Upečeme podle formiček vajíčka, necháme vystydnout, aby šly krásně k sobě. Strany ustrouháme na struhadle a zdobíme bílkovou polevou. Můžeme dát dovnitř vajíčka i…
Ke zdobení použijeme tubičku od barviček na sklo, kterou je před použitím potřeba pečlivě vymýt.Tubičku pomocí malé lžičky naplníme polevou a zdobíme. Čokoládová poleva…
Z těsta vyválet plát a z něj nožem od ruky nebo podle šablony vyříznout příslušné figurky a podstavec. Dát péct a vychladnuté perníčky nejprve ozdobit bílkovou polevou…
Z mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások a necháme vykysnúť. Potom z múky, kvásku, vajca, štipky soli a rozpusteného tuku vypracujeme cesto a necháme 15 minút kysnúť…
Linecké kolečko potřeme jemně bílkovou polevou, na kterou přilepíme zelené marcipánové kolečko. Špičky linecké kytičky namočíme v polevě a hned v obarveném kokosu.…
Čerešne scedíme a odkôstkované namočíme na 1 deň do rumu. Potom ich vyberieme a necháme dobre oschnúť. Mandle alebo orechy nasucho opražíme a necháme vychladnúť. …
Vykrajujeme kolečka nebo hvězdičky,.. na spodní díl a na vrchní díl sněhuláka, stromeček, panáčka,..., slepujeme a podepřeme kouskem párátka. Zdobíme bílkovou polevou.
Z mouky, mletých ořechů, másla, moučkového cukru a kakaa vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu proležet (nejlépe přes noc). Pokud se těsto drobí, přidáváme po…
Až si připravíte těsto na tyto perníčky, budete moci posoudit zda i pro vás to budou AAA perníčky. Takové ty, které budete rádi připravovat. Sladké medové perníčky…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jedlík testuje nejbizarnější kuchyně: Proč Číňani milují zkažená "stoletá" vejce?
Maďarské lečo: Tajemství skvělé chuti tkví ve správném postupu. Víte, jak na to?
Jak upéct šťavnaté kuře? Víme, jaká směs koření je nejlepší, a prozradíme osvědčený trik, díky kterému se maso rovnoměrně propeče