Dort FOTBALOVÝ MÍČ na hřišti
Recept ještě nebyl hodnocenKORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
KORPUS: Nejdříve oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme sníh. Žloutky s cukrem vyšleháme do světlé pěny a potom přidáme postupně po lžících olej a rum. Přidáme…
Vejce, cukry, červené barvivo a mléko smícháme dohromady, vmícháme mouku s práškem do pečiva a nalijeme do dortové formy, kterou máme vystlanou pečícím papírem.Dáme péct…
Do misky nasypte mouku, kakao, prášek do pečiva a sůl. Suchou směs promíchejte.Připravte podmáslí a k němu přidejte barvivo. Barvivo v podmáslí důkladně promíchejte.Do…
Korpus: Je to recept do formy 23 cm, takže na větší přizpůsobíme množství. Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva.…
Crinkles je pečené cukroví, které zaujme nejvíc svým vzhledem. Před pečením je kulička těsta obalena v řádné dávce cukru, což udělá ten správný popraskaný efekt. V tomto…
Punčové řezy nás potěší nejen na oko, ale také na chuti. Piškotový korpus je promazán pikantním džemem a dochucen punčovým rozvarem. Skládání jednotlivých pásů vytvoří…
dort: 1. Troubu předehřejeme na 180°C a 2 dortové formy vel. 20 cm lehce vymažeme a vysypeme moukou. 2. V větší míse nebo v míse kuchyňského robotu smícháme olej,…
Pologule si dobre vymastíme a vysypeme múkou. Celé vajcia šľaháme spolu s cukrom do hustej peny, pridáme múku zmiešanú so sódou, šťavu a postrúhanú kôru z citróna a olej…
Dorty typu red velvet jsou velmi oblíbeným dezertem. Výrazná barva a skvělá chuť se přenesla i do miniaturní varianty tohoto moučníku. Na kypré a dobře upečené korpusy…
Palačinky nemusí nutně znamenat jen usmaženou světlou placku plněnou marmeládou. V tomto receptu najdete inspiraci na tři různé příchutě palačinek, do kterých pak…
Bílky ušleháme s citronem nejvyšší rychlostí do tuha, postupně přisypáváme cukr, nakonec kápneme trochu barviva. Sáčkem s ostře řezanou špičkou tvoříme na plech s…
Pracné, avšak velmi efektní cukroví z falešného marcipánu, který umožňuje dosáhnout dokonalých odstínů barev, což pravý marcipán (kupovaný) se svou nažloutlou barvou…
Másla, šlehačky a cukr vyšleháme. Vyšlehaný krém posypeme barvivem a opatrně promícháme, aby vzniklo mramorování. Misku vyložíme potravinářskou fólií a vrstvíme -…
Začněte krémem: Čokoládu nalámejte do kastrůlku, přilijte smetanu, přidejte máslo a za občasného míchání přiveďte k varu. Nechte krátce probublat a odstavte. Než krém…
Bílky vyšleháme s cukrem na pevný sníh. Poté postupně přidáme žloutky a vše znovu dobře vyšleháme. Nakonec lehce vmícháme prosátou mouku a těsto naplníme do formy na…
Linecké těsto nám poskytuje celou řadu možností, jak ho využít. Mezi dětmi jsou nejoblíbenější tvary zvířátek, pokud možno co nejbarevnější. Tady máte příležitost, jak…
1. Troubu předehřejeme na 190°C a pečící plechy vyložíme pečícím papírem. 2. Ve středně velké míse smícháme mouku, kakaový prášek, kukuřičný škrob, jedlou sodu a sůl.…
Do mísy od robota nalijte bílky, šťávu z půlky citronu a vše vyšlehejte do pěny. Postupně přisypávejte cukr a přidejte marmeládu. Marmeláda by měla být hladká a bez…
Jednotlivá těsta samostatně zpracujeme. Z ořechového těsta vykrajujeme větší hvězdy, které upečeme. Z pudinkového těsta vykrajujeme menší hvězdy , které upečeme-…
Troubu předehřejeme na 175 °C, formu na bábovku vytřeme tukem a vysypeme moukou. Do mísy robota dáme krupicový cukr, vanilkový cukr, rum, máslo nakrájené na malé…
Kokos smícháme v hlubší misce se slazeným kondenzovaným mlékem (dvě lžíce si necháme na spojení těsta). Dochutíme trochou rumu. Přidáme tolik cukru, aby byla hmota tuhá.…
Korpus: 1. Oddělíme žloudky od bílků. K žloudkům přidáme část cukru a vyšleháme do pěny. 2. Ve druhé míse vyšleháme z bílků hustý sníh, přidáme cukr a opět vyšleháme.…
Pařížská šlehačka: smetanu vylijeme do kastrůlku a přidáme k ní i tyčinku kaštany. Zahříváme do rozpuštění. Chvilinku povaříme a odstavíme. Po vystydnutí uložíme do…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 17:28