Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku
Recept ještě nebyl hodnocenLahodné řezy z mrkve, plněné tvarohovou náplní. Recept je snadný a podle tohoto návodu, jej hravě zvládnete. Z tohoto receptu můžete udělat i řezy perníkové, přidáním…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné řezy z mrkve, plněné tvarohovou náplní. Recept je snadný a podle tohoto návodu, jej hravě zvládnete. Z tohoto receptu můžete udělat i řezy perníkové, přidáním…
Smícháme všechny ingredience a vyšleháme je.Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný hlubší plech a zarovnáme do roviny.Poté umícháme náplň, kromě marmelády a…
Mouku, cukr, prášek do pečiva, prášek do perníku a kakao smícháme dohromady a přidáme olej, mléko a vejce.Zpracujeme na hladké těsto, které nalijeme na vymazaný a…
Ze surovin vymícháme hladké těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypadný plech. Do neupečeného těsta poklademe omyté a podélně rozříznuté jahody a dáme péct. Hotový…
Smíchám vše sypké, pak přidám tekuté, promíchám a peču ve vymazaném a vysypaném vyšším pekáčku asi 35-40 min na 180°. Perník se musí oddělit od kraje pekáčku, pak je…
Rychlý perník na plech je oblíbeným moučníkem dětí i dospělých. Tento bude lehounký i zároveň vláčný. Pro milovníky rozinek neodolatelný. Pokud rozinky nemusíte,…
Mouky, cukr, kávu a prášek do perníku, promícháme a pak přidáme olej,mléko, vejce, rum a vše vyšleháme šlehačem a promícháme. Nalijeme na vymazaný plech, poklademe…
Smícháme všechny sypké suroviny, přidáme mléko, vejce a všechny zbývající suroviny. Vše společně důkladně promícháme.Připravíme plech s vyšším okrajem (30x40) a pečícím…
Jelikož jsem si jako "ovoce" zvolila rebarboru, tak jsem ji nejprve upravila. Oloupeme ji a nakrájíme na kostky. Dáme ji do hrnce se lžící medu (není uvedeno v…
Toto je recept z kategorie "pro obě ruce levé". Zcela jistě ho zvládne každý. Suroviny stačí jen smíchat a upéct. Zkuste tenhle recept bez marmelád, kokosu, čokolády.…
Mouku, cukr, kakao a prášek do perníku promícháme v míse, pak přidáme vlažné mléko smíchané s medem, vejce, rum, citronovou šťávu i kůru, olej a promícháme, nakonec…
Vymažeme vyšší pekáček a zapneme troubu na 200 stupňů (horní a spodní ohřev). Cukr moučku, prášek do perníku, vejce, skořici, kakao a marmeládu spolu promixujeme…
Všechny suroviny smícháme, nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (nebo pečící papír). Pečeme v předehřáté troubě po dobu cca 25 min. na 170 C.Po vychladnutí na…
Cuketové lodičky, placičky nebo grilovaná cuketa. Točíte v kuchyni stále dokola stejné recepty a cuket pořád neubývá? Zkuste je zužitkovat v moučníku. Jednoduchá buchta…
Vyzkoušejte tento výborný vláčný perník s jablky. Chuť i struktura moučníku vás přenesou do dětství. Tohle je totiž přesně ten správný nedělní moučník, který nám s…
Lité perníky jsou oblíbená snídaně i svačinka. Rychlá příprava, chutnost a možnost obohatit těsto vloženými přísadami z nich dělá favority v mnoha rodinách. S rozinkami…
Smícháme všechny sypké suroviny. V druhé misce všechny tekuté.Všechno společně spojíme a metličkou vyšleháme do hladké hmoty.Lijeme na plech (30x40) s vyšším okrajem.…
Nejprve smícháme všechny suché ingredience (hladká mouka, cukr, kypř. pr. do perníku, kakao). Dále přidáme i zbytek a důkladně mícháme, dokud nevznikne lepkavé těsto…
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.V míse smícháme všechny sypké suroviny.Poté přidáme všechny ostatní. Pořádně mícháme, dokud těsto není hladké. Nesmí být moc tekuté ani…
Vyšleháme cukr krystal s vajíčky, potom přidáme mléko a hladkou mouku. Dál přidáváme olej, hrubou mouku a oba kypřicí prášky.Těsto vlijeme na plech vyložený papírem na…
Tyto všechny přísady vymícháme v misce v těsto a vyléváme na připravený plech, který vymažeme tukem a vysypeme moukou hrubou. Pak pečeme buchtu v předem předehřáté…
Hrnkové recepty jsou velmi oblíbené v našich kuchyních pro svoji jednoduchou přípravu. Perníky patří k těm, které máme na talířku nejraději. S očky povidel či marmeládou…
Smíchame všechny suroviny a umícháme těsto.Plech vyložíme pečícím papírem a vlijeme těsto, posypeme ovocem a pečeme cca 20 min. na 170°C (zkouška špejli).Čokoládu…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
První tištěná video kuchařka: Vařte tradičně i moderně podle vyzkoušených receptů!
Konec trapasům v restauraci! Už žádné mačáto, gnoči, nebo gordon blů: Tahák, jak správně vyslovovat názvy jídel a nápojů
Češi umí nejlepší bábovky! Jak na mramorovou klasiku nebo zdravou proteinovou bombu?