Rychlý rybízový koláč v remosce
Recept ještě nebyl hodnocenMouku, cukr, mléko, olej, prášek do pečiva a vajíčko dáme do misky a vše zamícháme dohromady. Formu remosky vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Do formy vlijeme těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mouku, cukr, mléko, olej, prášek do pečiva a vajíčko dáme do misky a vše zamícháme dohromady. Formu remosky vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Do formy vlijeme těsto…
Hrníčkové moučníky jsou vděčné ať už čekáte návštěvu nebo si chcete upéct jen něco dobrého a sladkého ke kávě. Tento koláč je doplněn tvarohovou náplní, která je…
Osvěžující a sladká ovocná šťáva vám zajisté v parném létě přijde k chuti nejen dětem, ale i dospělým. Zpracovat do ní můžete jakékoliv ovoce ze zahrádky a pokud ji…
Ovocie rozmixujeme. Smotanu vyšľaháme do tuha, pridáme cukor a prešľaháme. Vmiešame jogurt a ovocnú drť. Dobre premiešame a naložíme do formičiek na nanuky. Dáme do…
Ovocie rozmixujeme. Smotanu vyšľaháme do tuha, pridáme cukor a prešľaháme. Vmiešame jogurt a ovocnú drť. Dobre premiešame a naložíme do formičiek na nanuky. Dáme do…
Krásně nadýchaný kynutý rybízový koláč s drobenkou je pečený v sádlem vymaštěném pekáčku a rozvoní celý dům. Že vám to připomíná prázdniny u babičky? S tímto recept si…
Umyjeme ovoce - rybíz odstopkujeme, angrešt zbavíme stopek.Kynuté těsto připravíme z výše napsaných surovin. Droždí rozdrobíme v ohřátém a oslazeném mléce, když kvasnice…
Podle tohoto receptu připravíte bleskově nedělní ovocný koláč. Máte trochu sezónního ovoce? Stačí chvilka odměřování hrnečkem, připravit těsto posypat sladkou drobenkou…
Ze studeného másla, cukru, mouky a prášku do pečiva udělejte drobenku. Jde to pochopitelně rukama, ale můžete použít i mixer a to pak trvá opravdu 3 minuty. Ušlehejte…
Všetko naložíme do DP ( okrem ovocia ) a pustíme program cesto. Po vykysnutí cesto rozvaľkáme posypeme s ovocím a škoricovým cukrom, alebo posýpokou. Pečieme na 180 st.…
Smícháme tvaroh, Activii, trochu stévie, skořici a citronovou šťávu. Ovoce nakrájíme na malé kousky a plníme misky střídavě ovocem a tvarohovou směsí.
Ovoce v kombinaci s tvarohem v opravdu jemném a šťavnatém těstě dělá z tohoto moučníku opravdovou lahůdku. Výběr ovoce záleží jen na vás. Závěrečné pokapání másla s…
Hraběnčiny řezy jsou jedním z klasických moučníků s jablky. V této verzi receptu jsou jablka nahrazena rybízem, takže dodá řezům osvěžující nakyslou chuť. Tak pokud máte…
Jednoduchá příprava, vše pořádně zamícháme bez ovoce. Naplníme formičky na nanuky do tří čtvrtiny. Přidáme očištěné kuličky rybízu nebo borůvek. Necháme dobře zamrazit…
Sladká tečka s kyselejším podtónem. To je přesně tato buchta, která je protkaná kuličkami rybízu a kousky čokolády uvnitř vláčného a nadýchaného jogurtového těsta.…
Svátečně vypadající a neobyčejně chutnající. Takový je křehký koláč s rybízovou náplní a pokrývkou z bílkového sněhu. Je nenáročný na přípravu a uspokojí i ty…
Vejce vyšleháme s cukrem. Přimícháme olej, jogurt a nakonec vmícháme mouku se sodou.Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem, posypeme rybízem a dáme péci do…
utřeme 4 žloutky + 1 sklenice cukru ( sklenice 2 dl), přidáme 1/2 sklenice oleje nebo rozpuštěné hery + asi 1/2 sklenice mléka + 2 sklenice polohrubé mouky + 1 prášek do…
Suroviny smísíme a těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech . Poklademe ovocem a posypeme žmolenkou. Pečeme asi 30minut v mírně vyhřáté troubě.
Dokážete si představit linecké cukroví bez rybízové marmelády? My určitě ne. Rybíz obsahuje hodně pektinu, proto není potřeba žádný želírovací přípravek, stačí jen…
Všechnu mouku prosejte s práškem do pečiva, v míse utřete cukr a vejce, vsypte mouku , vlijte podmáslí a olej, zpracujte těsto, které vlijete na papírem vyložený plech.…
Z bílků a špetičky soli ušleháme pevný sníh a pak po částech zašleháme polovinu odváženého cukru.Žloutky a zbylý cukr šleháme do bílé pěny, opatrně zašleháme olej a pak…
Zapneme troubu na 180 °C, ovoce opláchneme a necháme na sítku okapat. Polovinu ovesných vloček (50 g) rozmixujeme na mouku. Do mísy prosejeme všechny mouky na těsto,…
Všechny suroviny na bublaninu smícháme v misce. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem. Dáme péct na 220 - 230 stupňů a pečeme cca 15-20 min Když je buchta…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30