Asijské medové kuře se sezamem
Recept ještě nebyl hodnocenLehce pikantní kuřecí maso, naložené v medu a chilli – to opravdu stojí za to! Po tomto jídle se budete olizovat! Sladké omáčky s trochou té pikantnosti skvěle fungují s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lehce pikantní kuřecí maso, naložené v medu a chilli – to opravdu stojí za to! Po tomto jídle se budete olizovat! Sladké omáčky s trochou té pikantnosti skvěle fungují s…
Skleněné nudle namočíme do studené vody 20 minut předem (nebo dáme do vřelé vody a povaříme 3 minuty). Cibuli, papričku a česnek nasekáme nadrobno. Pak choi rozebereme…
Lilek je jednou ze zajímavých druhů zeleniny. Jeho přípravu nesmíme podcenit, aby nezhořkl. V tomto receptu jej necháme vypotit a poté orestujeme na pánvi. Doplníme ho…
Jedním z mnoha oblíbených asijských jídel jsou jarní závitky. Závitky z tenkého pšeničného těsta naplníme bohatou náplní ze zeleniny a masa a osmažíme dokřupava. Náplň…
Nudle připravíme podle návodu na obalu. Očištěné maso nakrájíme na plátky, pak na nudličky velikosti soust a ty obalíme v Solamylu. Omytý pórek i papriku nakrájíme na…
Očištěné maso nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Pokud použijeme čerstvé houby, očistíme je a nakrájíme na plátky. Sušené předem namočíme nebo…
Nejprve uvaříme doměkka kuřecí prso ve vývaru. Vyjmeme jej a vidličkou natrháme na tenké nudličky. V misce vidličkou našleháme bílek do pěny, přilijeme mléko a…
Jste-li milovníci nádechu asijské kuchyně a máte doma pár potřebných surovin, tak přibrzděte u sporáku. Na jedné pánvi orestujete maso i zeleninu. S přílohou, jakou je…
Česnek prolisujeme a spolu s ostatními surovinami dobře promícháme v hladkou marinádu. Maso nakrájíme na kostky nebo nudličky, promícháme s marinádou a na 12-24 hodin…
Pak choi důkladně omyjeme pod tekoucí vodou a necháme na sítu okapat nebo odstředíme. Do rozehřáté pánve dáme oba oleje a zprudka opečeme asi 3 minuty lehce osolené…
Restované šťavnaté kousky kuřecího masa ve sladkokyselé a lehce pálivé omáčce. Chuť asijské kuchyně je znatelná, osvěžují ji kousky ananasu a pikantnost dodávají chilli…
Při chystání dokonalých kuřecích plátků nám umí zbýt nějaké odřezky. Díky tomuto receptu je můžeme zpracovat v jednoduchý a chutný pokrm. Mix asijských omáček dodá masu…
Kdo nechce využít pestré nabídky hotových omáček, může si doma připravit tuto dobrotu sám. Stačí jen mít odhodlání a příslušné suroviny. Pokud se tak rozhodnete, podle…
Maso nakrájíme na plátky a z nich uděláme cca půl cm nudličky, okořeníme čerstvě mletým sečuánským pepřem. Zeleninu očistíme, mrkev a pórek nakrájíme na tenké nudličky,…
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a promícháme s marinádou připravenou z trošky oleje, citronové šťávy, sójové omáčky a Solamylu. V uzavřené dóze necháme přes noc…
Nejprve cibuli rozpůlíme, sloupneme a dáme do misky se studenou vodou, aby při krájení neslzely oči. . Nakrájíme očištěné maso na plátky přes vlákno, poté na nudličky a…
Očištěné maso nakrájíme přes vlákno na plátky, z nich pak nakrájíme nudličky cca 1,5-2 cm široké. V uzavíratelné misce smícháme sójové omáčky, mirin a zázvor a maso…
Letní rychlovka v asijském stylu. Stačí mít doma trochu vhodných surovin a můžete do půl hodinky hodovat. Nezapomeňte na lehkou přílohu, rýži nebo rýžové nudle, ať je…
Jeden z nejžádanějších pokrmů prodávaných v centrech rychlého občerstvení si můžete podle tohoto receptu připravit sami doma. Kuřecí maso se zeleninou a žampiony stačí…
Asijské potraviny si u nás získávají stále větší oblibu. Většina přísad se již dá nakoupit ve specializovaných obchodech, některé i v supermarketech a tak si asijská…
Asijské potraviny si u nás získávají stále větší oblibu. Většina přísad se již dá nakoupit ve specializovaných obchodech, některé i v supermarketech a tak si asijská…
Vykostěného králíka nakrájejte na velikost sousta. Ve woku rozpalte olej a maso osmahněte, zalijte polovinou vína a sójové omáčky. Duste do měkka, trvá to asi 10 minut…
Očištěné maso nakrájíme na kousky velikosti soust, dáme do uzavíratelné misky, přidáme 1 lžíci světlé sójové omáčky, lžičku škrobu a dobře promícháme. Necháme stranou,…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky velikosti soust, dáme do misky, promícháme se Solamylem a světlou sójovou omáčkou. Rýži několikrát dobře propereme a scedíme. Dáme do…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční předplatné výjimečných časopisů za skvělou cenu: Apetit potěší každého kuchaře, i toho, co teprve začíná
Vinobraní v Praze začíná: Za dvě deci burčáku dáte 35 Kč, láhev vyjde na 200 Kč. Zjišťovali jsme na místě, co ještě se nabízí
Pečená kachna je podle odborníků nejlepším masovým jídlem ve střední Evropě: Příprava však má svá pravidla