uvařila 31. 8. 2009 15:52
místo sušených hub čerstvé povařené lišky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 8. 2009 15:52
místo sušených hub čerstvé povařené lišky
mrkev, kedlubna, petržel, cibulka jarní, houby sušené, sůl, pepř mletý, vegeta, vejce, krupice
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Holka u plotny radí: Jak udělat fantasticky šťavnatou zapečenou zeleninu?
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Císař František Josef I. svačil párky s hořčicí, v poledne si dopřával šampaňské a miloval císařský trhanec