Losos s kaviárovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 928 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,70 g |
Tuky | 53,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2018 19:15
casino: s tou studenou omáčkou máte pravdu, tady jsem ale udělala vyjímku a v receptu pišu, že podáváme ihned - to je hodně důležité
25. 3. 2018 18:58
Proti gustu ... ..., ale dal bych přednost spíše kaviáru na ledu, než na horkém mase
Patrně se jedná o STUDENOU omáčku, a ty se podávají K MASU, nebo na studeném mase, což ale patrně není tento případ, že.
No, ale proti gustu...
Patrně se jedná o STUDENOU omáčku, a ty se podávají K MASU, nebo na studeném mase, což ale patrně není tento případ, že.
No, ale proti gustu...
25. 3. 2018 18:16
hosta: neříkej mi, že ho nesnídáš ale tu polévkovou lžíci bych Ti mohla poskytnout; kaviár už je na Tobě
25. 3. 2018 17:58
maris: - můj sen je kilovka Malossolu s polévkovou lžící
25. 3. 2018 17:15
hosta: no on ten kaviár zrovna nebyl největší jeho cena taky nebyla nijak zničující
25. 3. 2018 17:10
maris: Vypadá moc hezky - jsem myslela, že to je s mákem
25. 3. 2018 16:58
magdalenka: no to víš - už nevím co bych
Jaruško díky, je to hrozně jednoduché, hned hotovo a výsledek stojí za to
Jaruško díky, je to hrozně jednoduché, hned hotovo a výsledek stojí za to
25. 3. 2018 16:47
Krásná rybka
25. 3. 2018 16:44
ty si teda debužíruješ...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinková buchta II
Přidáno před 2 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 8 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 9 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 33 minutami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 46 minutami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 1 hodinou
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 1 hodinou
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 5 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 5 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 6 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Okurkový salát podle Maďarů je příjemně pikantní a voní česnekem. Jedna ingredience navíc u něj dělá božskou chuť
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací
Další recepty
Suroviny: losos, kaviár, smetana zakysaná, sůl mořská, citron, olej, petržel
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
9 názorů