Vaječný likér podle mne
Suroviny
Porce: 1 l
Nutriční hodnoty
Energie | 1 833 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,08 g |
Tuky | 37,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Mixujeme proto, že se může stát při vaření v lázni, že se na okrajích mísy utvoří ztuhlý krém a likér by nebyl hladký.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2020 11:25
zizala: Proto je to podle mne.Nikomu nenutím.
5. 4. 2020 10:02
S tím vařeným Salkem to bude spíš karamelový než vaječný likér.
5. 4. 2020 01:57
Simona Skolakova: Ochutnala jste?
5. 4. 2020 01:56
hospodyne: jaký míchaný vajíčka? Jenom žloutky s cukrem.
4. 4. 2020 23:04
Proč to dělat složitě,když to jde jednoduše
4. 4. 2020 19:11
No, to je zas recept! Vy vaříte při přípravě míchaná vajíčka? I šlehání v lázni má své zákonitosti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 25 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 33 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 39 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Suroviny: žloutek, cukr vanilkový, cukr skořice, smetana, salko, rum
Vaječný likér podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3gD
6 názorů