Gulášová polévka z masových knedlíčků
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 077 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,95 g |
Tuky | 62,32 g |
Vláknina | 11,29 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 46,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerstvý libeček ze zahrádky, darovaný nebo koupený lze uchovat v mrazáku - lístky (omyté a osušené) naskládám do malé skleničky. Vejde se jich neuvěřitelné množství, pěkně napěchovanou skleničku uzavřu víčkem a uložím do mrazáku. Dávám tak i kopr a jiné bylinky. Dle potřeby vidličkou trochu podrtím a drť vysypu rovnou do polévky. Libeček krásně voní a má stále zelenou barvu, v sáčku vyschne, zešedne a ztrácí i vůni. Pokud dáte kousky otrhané natě do skleničky s vodou na okno znovu obrazí a máte i čerstvý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2020 16:49
15. 5. 2020 16:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 28 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
vervla uvařil před 1 hodinou
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, chilli, sůl, pepř, vývar hovězí, brambory, mouka, libeček
Gulášová polévka z masových knedlíčků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA7w
2 názory