Makarónový salát
Suroviny
Porce: dle počtu strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 4 468 kJ / 1 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,86 g |
Tuky | 21,36 g |
Vláknina | 13,06 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 173,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
PL - polévková lžíce
Cherry rajčátek jsem dala cca 100 g, přesně jsem je nevážila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2020 19:02
( Existuje naprosto skvělý návod na množstevní poměry na těstovinový salát - na každých 100 g suchých těstovin 200 g dalších základních surovin, zelenina, kuřecí maso apod., 20 g dochucovadel tedy bylinky, třeba i sardelky, prostě jak chceme chuť salátu dotáhnout, a 50 ml zálivky. Fantazii se meze nekladou, ale poměry stejné. Vyzkoušeno a je to tak. Autor - Florentýna....)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 59 minutami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Právě bylo uvařeno:
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 43 minutami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 1 hodinou
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 2 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 3 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 3 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Akemi uvařila před 3 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Další recepty
Suroviny: těstoviny makaróny, rajče cherry, pórek, paprika čerstvá žlutá, kapie červená, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, bylinky, jogurt bílý, smetana zakysaná, limetka
Makarónový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Lrr
1 názor