Bramboráky trochu jinak
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 125 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,04 g |
Tuky | 19,03 g |
Vláknina | 21,02 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 313,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept je naše rodinné stříbro. Žádné jiné bramboráky mi nechutnají tolik, jako tyto.
Zde je odkaz na video, na kterém je ukázaná správná konzistence těsta: https://www.rajce.net/a16892216
Pokud se rozhodnete podávat bramboráky např. jako rychlou večeři, můžete do těsta před smažením přidat např. oblíbenou uzeninu nakrájenou na jemné kostičky, nebo předem připravené houby (případně naložené). Skvělé jsou také s kysaným zelím.
V naší rodině se jedí jak teplé, tak (pokud zbydou) i druhý den studené.
Dobrou chuť
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2022 14:48
Bramboráky jsou moc dobré.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 7 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 29 minutami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 3 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 4 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Sirup z rýmovníku
Zetkova uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 9 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 16 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: brambory, voda, vejce, majoránka sušená, sůl, česnek, pepř, mouka polohrubá, olej
Bramboráky trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qz10
1 názor