Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí
Suroviny
Porce: Cca 8 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 15 695 kJ / 3 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 796,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já měla od známého plno švestek, které už byly docela měkké a chtěly zužitkovat. Tak mě napadla povidla, i když by se max. hodily na slivovici :D
Kdo chce, může ještě sklenice s povidly zavařit.
Inspirace: https://fresh.iprima.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 12:38
Marie Svarcova:
To myslíte vážně?
Ledaže, a nyní nechci být impertinentní, ledaže byste byla, promiňte, barvoslepá...
11. 8. 2020 10:51
10. 8. 2020 19:53
10. 8. 2020 15:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 9 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 11 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na másle se zeleninou
Darwin uvařila před 42 minutami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 7 hodinami
Kuře à la kachna na zelí
zutro uvařila před 8 hodinami
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 10 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 10 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 11 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 11 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 12 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Pečené brambory na másle vonící česnekem a bylinkami: Připravte je podle videonávodu
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Další recepty
Suroviny: švestky, cukr třtinový, skořice, badyán, kyselina citronová, med
Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3wY
4 názory