Cibulový quiche s gorgonzolou
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 16 972 kJ / 4 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,81 g |
Tuky | 313,98 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 5,56 g |
Sacharidy | 210,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept byl připravován dle webu prima.fresh.
Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2021 18:40
31. 8. 2021 18:05
15. 2. 2021 17:07
25. 1. 2021 22:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 29 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 32 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, máslo, voda, sůl, cibule, slanina, gorgonzola, vejce, smetana ke šlehání, máslo
Cibulový quiche s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gp3J
4 názory