Salát tří čoček
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 009 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,88 g |
Tuky | 127,23 g |
Vláknina | 79,24 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 3,84 g |
Sůl | 9,56 g |
Sacharidy | 172,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 12:03
Eja57: Evička, to dlhé namáčanie je práve kvôli tej krátkej tepelnej príprave, praženiu. Vody vrávím málinko, len aby to neprihorelo.
25. 3. 2021 11:40
Já nad tím receptem pořád přemýšlím, že to bude moc. dobré o tom nemám pochybnost. Ale... tomu namáčení ne úplně rozumím. Belugu ani červenou nikdy nenamacim, a zelenou, hlavně Puy, taky ne. Všem stačí tak 20 minut, červené i 15....Ja bych dala najednou zelenou a Belugu a tak po 5 minutách přidala červenou, vody jen tak akorát. Ale je v tom nějaká finta kterou jsem asi nepochopila?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 21 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 55 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka s libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna s anglickou slaninou
njaroslav15 uvařila před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Jurec uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Vlasta29 uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Selská zimní kotlíková polévka
VlastimilaCardova uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Sazenice rajčat zdarma a skoro bez práce? Poradíme, jak na to. Úspěch je zaručen
Jídelníček Alžběty Pomořanské, manželky Karla IV.: Dávala si vepřovou pečínku a nesměla jíst mrkev, jež byla blíž k peklu
Další recepty
Suroviny: čočka červená, čočka černá, celer řapíkatý, rajče cherry, polníček, slanina uzená, sýr tvrdý, olej olivový, saturejka, hořčice dijonská, omáčka sojová, ocet vinný bílý, pepř, sůl
Salát tří čoček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKZW
2 názory