Buřty v remuládě
Buřty se těší velké oblibě hlavně v létě, kdy je opékáme na ohni. Mimo sezónu si je pak můžeme naložit třeba podle tohoto receptu, do remulády. Tu svaříme z pár surovin a buřty do ní, spolu s cibulí a okurkami, naložíme.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 587 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,86 g |
Tuky | 184,04 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 30,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Opět jeden recept od tety Květy. Inspirací mi byly vzpomínky na saláty z dob učňáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2021 21:20
Kucina: Děkuji moc. Nad tímto názvem si tu lámeme hlavu skoro měsíc.
18. 5. 2021 20:13
snad si to pamatuji dobře tenhle salát se prodával pod názvem Zbojnicky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Právě bylo uvařeno:
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 9 minutami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 35 minutami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 2 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 2 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 2 hodinami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Akemi uvařila před 2 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 2 hodinami
Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Lalaj uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: špekáček, cibule, okurka čerstvá, majonéza, kečup sladký, olej, ocet, hořčice plnotučná, cukr
Buřty v remuládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXZR
2 názory