Rýžový nákyp s pomerančovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 929 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,08 g |
Tuky | 42,97 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 719 mg |
Sodík | 437 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 159,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 3 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 30 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 33 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak připravit řapíkatý celer. Na co se hodí a co chutného a zdravého z něj uvařit
Další recepty
Suroviny: rýže kulatozrnná, mléko, sůl, cukr, máslo, žloutek, bílek, pomeranče, ořechy, pomeranče, solamyl, cukr
Rýžový nákyp s pomerančovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/058y
0 názorů