Vepřová plec po venkovsku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,76 g |
Tuky | 42,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Původně jsme tento pokrm doma připravovali z naporcovaného králíka, ale zdroj domácích králíků vyschnul a předražené vychrtlé veverky z marketů nemá smysl kupovat.
Další odzkoušené varianty jsou z telecího a krůtího masa.
My jsme zvyklí to servírovat s těstovinami, ale takový karlovarský knedlíček by tomu slušel taktéž.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 16:05
Vyzkoušeno a mohu jen doporučit
20. 2. 2022 10:36
Marie Svarcova: já jak můžu někam nalejt pivo nebo víno tak ho tam vrznu
20. 2. 2022 09:34
dělám podobně jen s troškou wocesteru místo vína . Pěkný recept i foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 9 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 10 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na másle se zeleninou
Darwin uvařila před 2 minutami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 6 hodinami
Kuře à la kachna na zelí
zutro uvařila před 7 hodinami
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 9 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 10 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 10 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 10 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 11 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, hříbky sušené, víno bílé, petrželka, máslo, sádlo, mouka hladká, bazalka čerstvá, pepř, sůl, těstoviny
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
3 názory