Ovocná buchta s kefírem a drobenkou
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Plech 40x28 cm.
Nutriční hodnoty
Energie | 20 871 kJ / 4 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,71 g |
Tuky | 187,12 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 332 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 739,40 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2022 14:58
NelkaPrdelka: Takhle to vypadá, když má někdo dlouhou chvíli a nudí se. Zkus si zaměstnat ruce v kuchyni a třeba přijdeš s něčím přínosnějším
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
7. 6. 2022 14:06
NelkaPrdelka: pozor na ústa, jeden Váš komentář jsem už smazala a tento je hodně na hraně
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
7. 6. 2022 13:30
Tak tahle buchta je eňo ňuňo! Pekli jsme na pohřeb a nikomu se nechtělo domů!
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
4. 6. 2022 08:08
Dajda: máš pravdu, opraveno. Autor promine
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
4. 6. 2022 06:32
Proč zavařené, už jednou tepelně upravené ovoce? Zvláště teď mohou být meruňky nebo jahody, později broskve a na podzim třeba švestky čerstvé. Ta varianta s pomerančem mi připadá velmi zajímavá - vyzkouším.![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Pěkný podrobný postup přípravy, zvláště pro začátečníky.
Jen bych prosím vyměnila matoucí slovo mixér za šlehač - metličkový mixér je něco, co neexistuje.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Pěkný podrobný postup přípravy, zvláště pro začátečníky.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
3. 6. 2022 22:15
Jednoduchá sladká buchta, nejradši mám rád s broskvemi
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Selská zimní kotlíková polévka
VlastimilaCardova uvařila před 53 minutami
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Jablečno - makový dezert
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Olgaskvorova uvařil před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Miloslava11 uvařila před 2 hodinami
Olejový korpus na dort
bystrouska uvařila před 3 hodinami
Škvarkové rohlíčky retro
Ivana Morawiecova uvařil před 4 hodinami
Golubky od Máši
Hanes uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ivcatkoo uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, mouka hrubá, cukr krupice, mléko kefírové, olej, prášek do pečiva, vejce, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, strouhanka,
Ovocná buchta s kefírem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYwgm
6 názorů