Kapr na zelenině II
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,19 g |
Tuky | 3,21 g |
Vláknina | 49,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 845 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 46,86 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2022 21:28
Jana Pá: "Ale kůži dolů je klasika,"
Ještě jsem nepotkal rybáře - kuchaře, který by kapříka zbavoval kůže...
No, pokud ale by bylo psáno "kůžÍ dolů je klasika," tak jsem jako hrob
Ještě jsem nepotkal rybáře - kuchaře, který by kapříka zbavoval kůže...
No, pokud ale by bylo psáno "kůžÍ dolů je klasika," tak jsem jako hrob
4. 10. 2022 15:32
Na zelenině se kapr určitě neopeče, musí se dělat zvlášť, pak do zeleniny jen tak "dodělat" jen tak přemýšlím, že mám nejen pár kaprů i rybáře doma Jinak pěkná fotka . Ale kůži dolů je klasika, vždy je to lahodnější a asi
4. 10. 2022 15:21
olgam: pro méně zkušené - pokud s kůží, tak nejdřív kůží dolů předpokládám, a pak otočit a opect kůži dozlatova, aspoň já bych to tak udělala
4. 10. 2022 14:39
Ale někdo má kůži rád, tak ji tam může nechat.
4. 10. 2022 12:54
Podle fotky soudím, že filety bez kůže, je to tak? By možná bylo fajn dopsat do receptu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Vlasta29 uvařila před 11 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem
Skrabi uvařila před 38 minutami
Selská zimní kotlíková polévka
VlastimilaCardova uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Sameli uvařil před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Princezna@Lada uvařila před 2 hodinami
Jablečno - makový dezert
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Olgaskvorova uvařil před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Miloslava11 uvařila před 2 hodinami
Olejový korpus na dort
bystrouska uvařila před 4 hodinami
Škvarkové rohlíčky retro
Ivana Morawiecova uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Další recepty
Suroviny: kapr, česnek, koření, sůl, máslo, olej, mrkev, celer, cibule, paprika, rajče
Kapr na zelenině II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31RX4
5 názorů