Choux au craquelin (francouzské větrníčky)
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 299 kJ / 3 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,06 g |
Tuky | 230,02 g |
Vláknina | 5,12 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 773 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 335,02 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2022 23:06
1. 12. 2022 23:05
1. 12. 2022 23:04
1. 12. 2022 23:02
1. 12. 2022 19:05
1. 12. 2022 16:29
1. 12. 2022 09:16
1. 12. 2022 09:11
maizena, gustin, zlatý klas)?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinková buchta II
Přidáno před 2 hodinami
Vaječný řízek s brambory
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 7 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 9 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Krabcice uvařila před 6 minutami
Meruňkový koláč
Lutsienek uvařila před 19 minutami
Vepřové kotlety na hořčici a bílém víně
Pitr25g uvařila před 32 minutami
"Pštrosí" vejce
veteran1974 uvařila před 1 hodinou
Banánová mramorová bábovka
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Rychlé Bebe řezy
Nellazdar uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Sekaná se špekem z horkovzdušné fritézy
bohdana uvařila před 4 hodinami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
husapetr01 uvařila před 6 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na pevnou šlehačku? S naším návodem to zvládnou i začátečníci
Raut na Plese jako Brno: Pohlreich, ústřice, šneci, růžová čokoláda, sushi i makronky. Nuda v jídle určitě nehrozila
Příběh jako z pohádky: Jídla Radka Příhonského chválili králové, teď je může ochutnat každý „smrtelník“
Další recepty
Suroviny: mléko, žloutek, cukr, máslo, škrob kukuřičný, lusk vanilkový, smetana, máslo, mouka hladká, cukr třtinový, máslo, voda, mléko plnotučné, sůl, cukr, mouka hladká, vejce
Choux au craquelin (francouzské větrníčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Qy5
8 názorů