Provensálský guláš
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 625 kJ / 3 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,66 g |
Tuky | 223,99 g |
Vláknina | 20,96 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,40 g |
Sacharidy | 66,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept mám od kamaráda z Francie, několikrát jsem ho vařil a je to skvělé. Proto se s vámi o něj rád podělím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2023 12:23
Ve Francii se mu rika daube, odvozeno od od keramicke nadoby - daubière, ve ktere se od nepameti pripravoval www.remember-provence.com/fr/cuisine/poterie-culinaire-de-vallauris/daubiere-en-terre-fabriquee-a-vallauris-poterie-culinaire.html
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 20 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 24 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Přichází první postní neděle. Víte, jak připravit pučálku a liščí preclíky?
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, mrkev, cibule, česnek, víno červené, koření hřebíček, tymián, bobkový list, kůra pomerančová, slanina uzená, protlak rajčatový, mouka hladká, olej olivový, petrželka, sůl, pepř
Provensálský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2vz
1 názor