Rýžové válečky z horkovzdušné fritézy
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 087 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,93 g |
Tuky | 35,31 g |
Vláknina | 3,70 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 8,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když dělám rýži na přílohu, uvařím ji vždy o něco víc, aby pak bylo třeba na rychlé rizoto, různé smažené placičky ap. Tentokrát jsem ji upotřebila takto.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2023 21:16
Vepřová blána je už také většinou jen na objednávku.Balím do ní i kuřecí roládu(naklepaná prsa,nebo vykostěné čtvrtky).Neumím vykostit celé kuře
21. 3. 2023 14:59
20. 3. 2023 20:59
Chtěla jsem vyzkoušet i jiný tvar a bála jsem se,že by se byť slaninou obalené válečky na pánvičce roztekly. Z HF byly moc dobré
Do kuřecích kůžiček(pokud mi dojde vep.blána) balím takové mimiroládky z vepřových jater.Je to hrozná piplačka ale s chutným výsledkem
19. 3. 2023 15:47
Receptík jako vždy moc pěkný, že se sliny sbíhají. Dělávám občas něco vzdáleně podobného, jen balím do kuřecích kůží a peču v troubě, ale v těch plátcích boku to bude zajímavější.
15. 3. 2023 20:13
15. 3. 2023 20:06
Děvčata,vaše komentáře mi udělaly radost,děkuji
15. 3. 2023 20:05
15. 3. 2023 13:03
15. 3. 2023 12:32
15. 3. 2023 11:04
14. 3. 2023 22:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 minutou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 34 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 receptů z horkovzdušné fritézy: Snadno, zdravě a chutně připravíme maso, sýry, nebo buchty
Uvařit rýži není složité, ale je třeba dodržet tři hlavní zásady, aby výsledek byl perfektní. Poradíme, jak na to
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: rýže, sýr gouda, celer, mrkev, cibulka jarní, vejce, sůl, bok česnekový, olej
Rýžové válečky z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE6kA
Rýžové placičky "co lednice dala"
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 5,0 (34×)