Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy
Masové koule z mletého masa zná snad každý. Tyto jsou však ale obohaceny o překvapení. Uvnitř koule se skrývá růžičková kapusta a celá koule je ještě zabalená do plátků lahodné anglické slaniny. To vše pak dokřupava upečete v horkovzdušné fritéze.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 173 kJ / 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,47 g |
Tuky | 54,10 g |
Vláknina | 7,91 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 21,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Masové koule jsou moc dobré i druhý den po studenu, nakrájené na tenké plátky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2024 20:49
18. 2. 2024 18:56
17. 2. 2024 22:21
HF mám menší,jen 3,2 l.Vejdou se mi do ní 2-3 porce.Tyto koule měly v průměru cca 9 cm a bylo to opravdu syté.Stačila mi jedna a manželovi 1 a půl
Maruško u nás jede HF 3 krát v týdnu,takže já nelituji že ji mám
16. 2. 2024 20:40
25. 9. 2023 18:36
23. 9. 2023 13:23
5. 5. 2023 20:38
4. 5. 2023 22:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 30 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 58 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, mléko, koření do mletého masa, slanina anglická, kapusta
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRZj4
Masový nákyp s růžičkovou kapustou
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,6 (7×)