Zelný salát s vejci, kukuřicí a okurkou.
Pikantní zelné saláty jsou velmi oblíbené a pokud jsou kombinované s majonézou, jsou i velmi výživné. Nemusíme je podávat jen jako přílohu, mohou nahradit s vhodným pečivem i večeři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 916 kJ / 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,20 g |
Tuky | 36,80 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 44,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dle vlastní zkušenosti vím, že je lepší nechat salát dojít v lednici do druhého dne, ale samozřejmě se dá konzumovat okamžitě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2023 19:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 9 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 19 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 23 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 31 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 39 minutami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 44 minutami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 57 minutami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 1 hodinou
Timovo utopenci
flanti uvařil před 2 hodinami
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho vařit vejce naměkko, nahniličku nebo natvrdo?
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, vejce, kukuřice sterilovaná, okurka salátová, jablko, cibulka jarní, pórek, česnek, majonéza, jogurt bílý, citron, sůl, pepř mletý, kopr
Zelný salát s vejci, kukuřicí a okurkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r9z4
1 názor