Šťáva k masu
Máte upečené dobré kuře, vepřovou pečeni, nebo kousek hovězího masa a přitom chybí chutný sos na přelití? Není tak těžké si ho připravit bokem a mít ho dostatek na nakrájenou pečeni i jakoukoliv vhodnou přílohu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 65,67 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 18,75 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2023 12:39
11. 12. 2023 12:29
11. 12. 2023 10:53
11. 12. 2023 09:45
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 13 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 41 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 43 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jakou štólu si letos upečete? Zkusíte klasickou z kynutého těsta nebo tvarohovou?
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: špek, cibule, sádlo, česnek, mouka hladká, vývar masový, máslo
Šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZYGn
4 názory