Marocká omeleta
Klasickou snídaňovou omeletu zná snad každý. Pokud ji však chcete trošku ozvláštnit, vyzkoušejte ji připravit na marocký způsob. Omeleta s rajčaty krásně voní po šafránu a římském kmínu.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 616 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 9,03 g |
Vláknina | 6,57 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chilli používám klidně i olej, nebo cokoliv pálivého. Římský kmín opékám do vůně na suché pánvičce. Je v omeletě zásadní! Koriandr nepoužívám, nejraději mám kudrnku, která není moc aromatická. Používám rajčata z mrazáku, na která jen pustím horkou vodu a sloupnou se okamžitě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 23 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 25 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 35 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 38 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Vaječnou omeletu můžeme zajímavě ochutit a vylepšit. Vybrali jsme oblíbené tipy na různé varianty
Další recepty
Suroviny: cibule, máslo, rajče, římský kmín celý, paprika čerstvá červená, chilli, šafrán, sůl, pepř mletý
Marocká omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6MN7
0 názorů