Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Nezůstávejte v kuchyni pouze u rybího filé z tresky. Je spousta výborných ryb, které lze koupit. Štikozubec je velmi chutná ryba, převážně se dělá smažená v trojobalu, nebo jen v mouce, ale skvělý bude i s omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 973 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,74 g |
Tuky | 67,13 g |
Vláknina | 8,66 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 32,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Štikozubec je velmi chutná ryba, převážně se dělá smažená v trojobalu nebo jen v mouce, zkusila jsem s omáčkou, která se k rybám hodí a výsledek mile překvapil.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2024 08:20
22. 4. 2024 08:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 3 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 6 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 34 minutami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 1 hodinou
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 3 hodinami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 4 hodinami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 4 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krájení zeleniny stylem julienne přidá jídlům šmrnc i elegantní vzhled. Pomůže vám naše názorné video
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: štikozubec, sůl, mouka hladká, ghee, tymián, olej olivový, zázvor čerstvý, česnek, chilli paprika čerstvá, mrkev, zelí pekingské, cuketa, cibulka jarní, voda, omáčka rybí, omáčka sojová tamari, omáčka chilli sladká, škrob, koriandr čerstvý
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QlD
2 názory