Krůtí nudličky na zelenině s rýží
Recept ještě nebyl hodnocenLehký oběd nebo luxusní večeře na vás čeká na konci našeho receptu. Připravte si chutné krůtí maso s lahodnou a lehce pikantní křupavou zeleninou. Přidejte vhodnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lehký oběd nebo luxusní večeře na vás čeká na konci našeho receptu. Připravte si chutné krůtí maso s lahodnou a lehce pikantní křupavou zeleninou. Přidejte vhodnou…
Šťavnaté kousky trhaného kuřecího masa doplní jemná rajčatová omáčka. Podávaná s oblíbenými těstovinami se stane jistě pravidelně připravovaným pokrmem u vás doma. Při…
Křupavý bramborák naplněný masovou směsí se zeleninou úplně láká k zasednutí ke stolu. Přitom toto jídlo není z nejpracnějších. Můžete využít i zbylé pečené maso a…
Minutková úprava hovězího masa může být rychlou a velmi chutnou záležitostí. Pokud budete následovat náš recept, očekává vás na konci přípravy skvělé pikantní jídlo.…
Tyto mini šátečky jsou skvělým pohoštěním na oslavy. Připravíme je snadno z listového těsta, které potřeme ostrou paprikovou pastou, poklademe slaninou, jarní cibulkou a…
Na oleji si osmazime cibuli, maso a papriku. Pridame protlak nebo rajcatove pyre dochutime soli, peprem, trochou skorice a vse chvilku podusime. Pote ke smesi pridame…
Žampiony očistíme, oloupeme (není nutné), velké nakrájíme na čtvrtky, menší jen rozpůlíme.V kastrolu rozehřejeme trošku oleje a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli.…
Maso očistíme a nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Kostky v hluboké pánvi na sádle necháme opéct a zatáhlout ze všech stran. Opečené maso vyndáme do pekáčku nebo…
Marinovaná krkovička v pikantní omáčce je lahodným spojením šťavnatého vepřového masa s intenzivními chutěmi koření a omáčky. Důležité je odležení masa, aby každý kousek…
Kuřecí maso s paprikovo - smetanovou omáčkou je jídlo oblíbené u dětí i dospělých. Rychlá příprava předurčuje toto jídlo k vaření ve dnech, kdy času nezbývá a hlad…
Maso osušené papírovou utěrkou nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.V hluboké pánvi na oleji orestujeme najemno nasekanou cibuli, přidáme maso a opečeme dozlatova…
Velmi nenáročné jídlo, na které můžete spotřebovat různé zbytky zeleniny, co najdete doma. Zprudka je orestujte, vmíchejte k nim fazole a kukuřici, dochuťte kořením a…
Tato omáčka se skvěle hodí na osmažené kuřecí maso, je vynikající s těstovinami, hranolky i rýží. Můžete ji připravit i k vepřovému masu, její neodolatelná chuť a vůně…
Cizrna je skvělá luštěnina s lehce oříškovou chutí. Určitě se pokuste zařadit ji do svého jídelníčku. Třeba v polévce podle našeho osvědčeného receptu.
Kuřecí maso je skvělé pro jeho rychlou a nenáročnou úpravu. Kousky masa orestujeme a z výpeku pak vytvoříme lahodnou smetanovou omáčku s pikantní chutí. Přílohu můžeme…
Kuřecí maso je skvělé pro jeho rychlou a nenáročnou úpravu. Kousky masa orestujeme a z výpeku pak vytvoříme lahodnou smetanovou omáčku s pikantní chutí. Přílohu můžeme…
Jednoduchá žampionová směs vhodná jako samostatný pokrm nebo jako omáčka k masu. Orestované žampiony spojíme se smetanovou omáčkou, kterou nám přirozeně zahustí cibule.…
Na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme mouku, paprikovou pastu, mletou papriku, krátce osmahneme, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Vložíme na…
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky a ty následně na nudličky. Maso osolíme a dáme do misky, ve které jej smícháme s dávkou koření „Pantátův špek“ a necháme v chladu…
Vyzrálé maso, koupené minutkové plátky od řezníka nakrájíme na nudličky. V hluboké pánvi na sádle zpěníme cibuli a orestujeme maso, přidáme česnek a necháme rozvonět…
Tip na rychle připravené plátky vepřového masa. Doměkka připravené maso v papriko - rajčatové omáčce uspokojí spolu s vhodnou přílohou hlad strávníků. Pokrm bude chutnat…
Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…
Předem z odřezků ryb (měla jsem v mrazáku z vánočních kaprů, mohou být i hlavy, ale já je nepoužívám) uvaříme mírně osolený vývar a přecedíme přes husté sítko.Do hrnce…
Gravče na tavče je tradiční makedonský pokrm, který je však známý po celém Balkáně. Jde o vařené bílé fazole, které se smíchají se směsí cibule, česneku, bylinek a…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Univerzální rebarborová omáčka: Vanilka skvěle doplní sladkokyselou pikantní chuť. Ozvláštní nejen grilované maso nebo sýr, ale i zmrzlinu
Začíná rašit medvědí česnek! Kdy a kde ho sbírat a jak jej využít v kuchyni?
Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý