Jemné a šťavnaté kuřecí maso v pikantní kari omáčce
Tato omáčka se skvěle hodí na osmažené kuřecí maso, je vynikající s těstovinami, hranolky i rýží. Můžete ji připravit i k vepřovému masu, její neodolatelná chuť a vůně vás dostane!
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,03 g |
Tuky | 13,97 g |
Vláknina | 7,46 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 23,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace : recept od @inspiracjekulinarnee. upraveno dle potřeby a chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2024 15:14
Moanka: moc děkuji za komentář přeji krásný zbytek dne a pohodový večer
2. 2. 2024 15:11
Mňam. To vypadá krásně… To uvařím. Z kuřecího vařím ráda večeře, to je raz dva na talíři a ještě je tak dobré.
31. 1. 2024 17:02
RubyRom: moc děkuji a přeji krásný zbatek dne
31. 1. 2024 16:48
Pěkné, skvělý recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 minutou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 34 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, pasta rajčatová, pasta papriková, koření kari, kapie, voda, škrob, voda, cibulka, petrželka
Jemné a šťavnaté kuřecí maso v pikantní kari omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rDvx
4 názory