Bramboračka se sušenými houbami
Klasická česká bramboračka je jídlo, kterým se nedá přejíst. Nejlepší je ze sušených hub, ale v sezoně ji klidně uvařte z hub čerstvých, které jste právě přinesli z lesa. Nemusí to být jen hříbky, použijte co nejpestřejší směsku.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 812 kJ / 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 13,66 g |
Vláknina | 19,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 59,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 10 minutami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 15 minutami
Křehký tvarohový koláč s jahodami
Akemi uvařila před 26 minutami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova uvařil před 42 minutami
Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Lalaj uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Walderama08 uvařila před 3 hodinami
Koprová omáčka
Evellinka uvařila před 4 hodinami
Kuře se sezamem a čínskými nudlemi
kloudakovi uvařila před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 5 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: houby sušené, brambory, mrkev, cibule, česnek, kmín drcený, libeček sušený, olej, podravka, majoránka, mouka čočková, sušená zelenina, pažitka, voda
Bramboračka se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BDvn
0 názorů