Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Na podzim jsou tradiční zvěřinové hody. Vy si takové hody můžete udělat doma s inspirací tohoto receptu. Opečená jelení kýta s bramborovými plackami je doplněna voňavou omáčkou s portským vínem a restovanými houbami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 474 kJ / 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2023 21:16
3. 11. 2023 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Walderama08 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Kuře se sezamem a čínskými nudlemi
kloudakovi uvařila před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
Geeluix uvařila před 2 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
samson.lance uvařila před 3 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna s anglickou slaninou
njaroslav15 uvařila před 3 hodinami
Polévka s kapáním
Jurec uvařila před 3 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Vlasta29 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
Další recepty
Suroviny: kýta jelení, sůl, pepř mletý, olej, máslo, cibule šalotka, víno portské, rozmarýn, houby, sůl, rozmarýn, olej, brambory, sůl, vejce, petrželka, mouka hrubá, olej
Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLXR
2 názory