Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Sladká krupicová kaše v nás probouzí příjemné vzpomínky na dětství. Na talíři si ji sypeme skořicí nebo kakaem a zdobíme plátkem másla. Pohádka mládí - to je pro nás krupicová kaše. Milují ji děti a rádi si ji dají mnozí dospělí.
Nejlepší poměr surovin
Mohlo by vás zajímat
Odměřit krupici se vyplatí
Jak připravit krupici
Nejlepší krupicová kaše
Kaši pozvolna vaříme na mírném ohni po dobu 10 až 15 minut. Během té doby ji mícháme, jinak se kaše začne připalovat a budou se v ní tvořit hrudky. Hned po odstavení do kaše vmícháme plátek másla a můžeme ji chystat do talířů. Kaše ještě mírně zhoustne.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Komentáře