Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří filet na grilu

Vyzkoušejte chuťově bohatý pokrm, který je ideální pro letní sezónu. Grilovaný kapr je nejen zdravou volbou, ale také vynikající pochoutkou, která zaujme každého milovníka ryb. S jednoduchou marinádou a jemným grilováním získá kapr křupavou kůrčičku a šťavnatou strukturu.

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby marinování

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby marinování)

6. 7. 2011 13:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 556 kJ / 372 kcal
Bílkoviny0,35 g
Tuky41,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Top-grilovani Top-grilovani

12. 12. 2018 12:26

Tak tenhle recept vypadá opravdu zajímavě- jakmile na jaře zase vybalím gril, tak ho budu muset vyzkoušet.

casino

19. 10. 2013 08:45

Pavel

19. 10. 2013 07:56

Jak vykostit kapra,kdyz jich ma tolik:-?

mischule

31. 7. 2012 20:52

BILKOVAI:nemyslim si - s tim spalenim ;-)

Eliza Eliza

17. 12. 2011 21:37

zdenin: Podle receptu bys měla kapra chytit, tak vem sekyru a udičku a šup šup k rybníku...;-):-D:no:

1974andrea 1974andrea

17. 12. 2011 21:28

zdenin:V rybárně mívají nebo lze koupit půlky kapra a filet si připravíme lehce sami a vyjde nás to určitě laciněji;-)

zdenin zdenin

17. 12. 2011 21:03

Kde koupim Kapří filet :-?

1974andrea 1974andrea

7. 7. 2011 08:29

Sodovka:Byli jsme s kamarádem chytat úhoře,ale na háčku mi skončil kapr. Zabít bych ho nemohla,ale zbytek jsem dělala sama. Není to tak složité,je to opravdu za chvilku a výsledek bez kostí stojí za tu trochu práce navíc.;-)

Sodovka Sodovka

6. 7. 2011 22:55

:-)) :-)) :-)) ... chytíme si kapra....:-D Jedině v kádi na Vánoce. Andrejko, toho kapříka si připravovala ty? Jestli ano, tak tě obdivuji. Kapra mám ráda, ale manžel mi ho musí zabít, očistit, skrátka kompletně připravit.:-))

BILKOVAI BILKOVAI

6. 7. 2011 20:42

Nádherný kapřík a určitě moc dobrý. Od Pohlreicha mi moc nepřipadá, protože ten to má zvenčí spálené a vevnitř syrové:-((....6!:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 7. 2011 18:48

Hezká vychytávka s tím nařezáním. Neznala jsem to, nedávno jsem to poprvé viděla v pořadu Jste to, co jíte. Přes rybičky moc nejsem, ale spousta lidí to využije,super:yes: A kapřík bude i moc dobrý, jak to čtu:-p:yes:

Klariska Klariska

6. 7. 2011 16:34

Moc se mi líbí jemné nařezání filety i marinování teplým kořeněným máslem. Kapr vypadá jak od Pohlreicha :yes::-K.

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 7. 2011 15:45

:-DKapříka si nechytím:-))ale pozvat na takovou dobrotu:-p+4:yes:bych se nechala:-*;-)

rebeka rebeka

6. 7. 2011 15:01

:-D:-D:-D chytíme si kapra:-D:-D:-?:-? leda tak v rybárně:-D:-D:-D
jinak..bude to dobrota..jak jinak,když je to rybka;-):-p:-?:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapr na grilu pohlreich grilovaný kapr pohlreich filet z kapra kapr na grilu kapr filet recept jak naložit kapra na gril recepty na filet z kapra kapr filety recepty kapr na grilu na bylinkách kapří recepty kapr filety filet z kapra recept kapří filet kapr filety recept recept na filet z kapra kapr filet grilovany kapr kapří filet recept recept kapr filet kapří filet recepty

Suroviny: kapr, máslo, paprika čerstvá červená, kmín celý, bazalka čerstvá, petrželka, rozmarýn, saturejka, sůl

TopRecepty.cz

Kapří filet na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DwxY

Naposledy jste si prohlédli