

Luciferův kapr na grilu
Suroviny
- 4 porce kapra
- citrónová šťáva
- trochu oleje
- 3 dkg másla
- kari koření
- pepř
- kečup
- worcestrová omáčka
- lžíce kaparů
- sterilizovaná kapie
- sůl
Postup přípravy receptu
Suché a očištěné porce kapra osolíme, opepříme, zakapeme olejem a citrónovou šťávou. Opékáme na grilu.
Na másle a na oleji zpěníme papriku, zalijeme 1/2 dl vody, přidáme kečup, worchestr a kapary (lze vynechat), převaříme a hotové porce kapra poléváme.
Povrch zdobíme kapií. Podáváme se zeleninovým salátem. Jako příloha se hodí hranolky nebo opečené brambory.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 74 kuchařů a kuchařek