Luciferův kapr na grilu

www.toprecepty.cz Kuchař:

Grilování 3 názory

Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů
55

Suroviny

4 porce kapra
citrónová šťáva
trochu oleje
3 dkg másla
kari koření
pepř
kečup
worcestrová omáčka
lžíce kaparů
sterilizovaná kapie
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Suché a očištěné porce kapra osolíme, opepříme, zakapeme olejem a citrónovou šťávou. Opékáme na grilu.

  2. Na másle a na oleji zpěníme papriku, zalijeme 1/2 dl vody, přidáme kečup, worchestr a kapary (lze vynechat), převaříme a hotové porce kapra poléváme.

  3. Povrch zdobíme kapií. Podáváme se zeleninovým salátem. Jako příloha se hodí hranolky nebo opečené brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 65 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Luciferův kapr na grilu

  • Irule Irule

    to vypadá moc dobře, určitě vyzkouším :yes::-p;-)

    Odpovědět

  • Jitka Jitka(neregistrovaná)

    Moc nechápu zalití grilovaného masa jakousi srajdou :-S:-K

    Odpovědět

  • anonym anonym(neregistrovaný)

    :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:GOOD recept

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo