Známe výherce velikonoční soutěže!
18. 4. 2013 Historie a zajímavosti
Soutěž o nejkrásnější velikonoční výzdobu, která probíhala od 26.3.2013 do 8.4.2013 v rámci spolupráce HyperBydlení.cz a společnosti Simax, již má své vítěze. Všechny fotografie, které jste nám do redakce zaslali, byly velmi inspirativní a zachycovaly pravou velikonoční atmosférou. Porota tak měla nelehký úkol, přesto zvolila pět nejkrásnějších velikonočních dekorací pro rok 2013.
Soutěž o nejkrásnější velikonoční výzdobu, která probíhala od 26.3.2013 do 8.4.2013 v rámci spolupráce HyperBydlení.cz a společnosti Simax, již má své vítěze. Všechny fotografie, které jste nám do redakce zaslali, byly velmi inspirativní a zachycovaly pravou velikonoční atmosférou. Porota tak měla nelehký úkol, přesto zvolila pět nejkrásnějších velikonočních dekorací pro rok 2013.
Výherci jsou:
Martina Tonhauserová
Mirka Strejcová
Šárka Štěpánová
Zuzana Hradilová
Míla Beková
Gratulujeme!
Výherci se mohou těšit na praktické kuchyňské odměrky od společnosti Simax, výrobce tradičního českého varného skla.
Všem soutěžícím děkujeme za účast a již nyní můžeme prozradit, že na HyperBydleni.cz připravujeme další zajímavé soutěže o hodnotné ceny.
Všechny soutěžní fotografie naleznete na našich facebookových stránkách.
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Dokonalý domácí sulc aneb Jak využít při zabijačce prasečí nožičky nebo kolínko
Jednou z oblíbených zabijačkových pochutin je i… Číst více
Nejlepší pagáče jsou se škvarky. Od škvarkových placek se ale liší. Víte čím?
Máme tu čas masopustu a zabijaček. Jednou z… Číst více
Nejoblíbenější recepty a jídla ze slovenské kuchyně. Znáte kapustnicu, živáňskou nebo pagáče?
Mezi nejoblíbenější pokrmy patří polévky, maso pečené na rožni, slanina, různé prívarky, produkty z ovčího mléka, moučná jídla, pečivo sladké i slané… Číst více
Jak připravit rybu v rosolu. Servírovat ji můžete jako slavnostní předkrm
Základem tohoto jídla je silný vývar, hlavně z různých odřezků, kůží a ploutví. Potřebujeme totiž, aby po vychladnutí hezky ztuhl a udržel si tvar.… Číst více
Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
Aspik se připravuje ze želatiny, která je živočišného původu nebo z agaru, který je čistě rostlinný. Samotná želatina ani agar nemají žádnou chuť,… Číst více
Jak se připravuje vaječná tlačenka? Báječné studené pohoštění nejen pro koledníky
Vaječná tlačenka je aspiková pochoutka z vajíček a zeleniny. Připravujeme ji buď jako chutné pohoštění pro koledníky, nebo k využití uvařených vajec… Číst více
Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Aspik je rosol, který připravíme ze želatiny nebo agaru. Někdy aspikem nazýváme i sulc z masového vývaru. Bohužel se stane, že i tak jednoduchý pokrm… Číst více
Pečeme s Ivou: Pagáčky s klobásou zpestří pohoštění pro koledníky, ale skvělé jsou i jindy
Také se u vás na Velikonoce stoly prohýbají pod… Číst více
Peče celá země: Pět nápadů na úžasné slané dobroty plné křupavých škvarků a kysaného zelí
V sobotu čeká soutěžící pořadu Peče celá země… Číst více
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček
Někdo na zabijačce nejvíc miluje jitrnice a… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Komentáře