Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Knedlíky na různé způsoby jsou tradičním pokrmem v tuzemsku. Těsto, v tomto případě bramborové, tak můžeme zpracovat třeba na plněné knedlíky. Dovnitř zabalíme na kousky nakrájené uzené maso a uvaříme. Můžeme podávat se zelím nebo špenátem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 695 kJ / 2 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,86 g |
Tuky | 22,12 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 382,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 10. 2023 20:24
1. 10. 2022 17:23
1. 10. 2022 15:56
2. 9. 2020 12:18
8. 11. 2013 16:55
8. 11. 2013 16:44
6. 3. 2013 10:29
29. 10. 2011 10:45
23. 11. 2010 14:41
21. 7. 2010 21:37
9. 7. 2010 15:00
6. 7. 2010 11:10
21. 5. 2010 18:22
21. 5. 2010 18:10
21. 5. 2010 17:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 4 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 7 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 12 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 28 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 40 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit nejlepší špenát. Oblíbený retro recept má v naší kuchyni stále své důležité místo
Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit
Další recepty
Tématické fráze: bramborové knedlíky plněné uzeným masem bramborové knedlíky se škvarkama plněné bramborové knedlíky uzeným bramborové knedlíky s uzeným plnene bramborove knedliky bramborove knedle se skvarkama plněné bramborové knedlíky se škvarkama plněné škvarkové knedlíky knedlíky plněné uzeným masem bramborové knedlíky plněné uzeným knedlíky se škvarkama bramborové těsto na plněné knedlíky knedlíky plněné uzeným bramborové knedlíky plněné škvarkama plněné knedlíky uzenym masem bramborovy knedlik se skvarkama bramborové knedlíky knedliky s uzeným masem knedle se škvarkama plněné knedlíky uzeným
Suroviny: brambory, mouka, vejce, sůl, maso uzené, cibule
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZYR
15 názorů