Provensálské placičky s rozinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 212 kJ / 1 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,18 g |
Tuky | 77,61 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 185,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2012 11:14
to asi bude mí chuť jako pizza?? provensálské koření tam bude dost cítit?- zatím bodík nedávám až jestli dostanu odvahu to vyzkoušet.
15. 1. 2010 09:59
Teda tohle si moc nedovedu představit, jak to chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 58 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 10 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 33 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 38 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 49 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: aby brambory nezcernaly jak uchovat oloupané brambory aby brambory nečernaly aby brambory nescernaly aby nezčernaly brambory provensálsko brambory nezčernaly provensálské bydlení jak uvařit brambory aby nezčernaly provesálské placičky uchovat brambory aby nezčernaly aby vařené brambory nečernaly jak uchovat oloupané brambory ? jak uchovat brambory aby nezčernaly provensálské brambory kuřecí křídla ve fritovacím hrnci smazene kureci kridla recepty smažené kuřecí křídla ve fritovacím hrnci brambory aby nečernaly nezcernaly brambory
Suroviny: brambory, arašídy, rozinky, sůl, pepř mletý, koření provensálské, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Provensálské placičky s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pqw
2 názory