Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota9 260 kJ / 2 213 kcal
Bílkoviny29,94 g
Tuky145,60 g
Vláknina16,32 g
Cholesterol124 mg
Sodík1 639 mg
Sůl4,00 g
Sacharidy187,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

magdalenka

31. 8. 2018 09:31

tejaja: :-8

tejaja

31. 8. 2018 08:42

magdalenka: :-) A u nás sa racsa do harule dáva, je to vec zvyku, ako píše Jana.

JanaDorazinova

31. 8. 2018 06:51

magdalenka: Tak já si bramborák bez kmínu taky neumím představit! Ale to je asi fakt na zvyku, si myslím. Já třeba dávám kmín i do květáku, který vařím. No a taky se na mne někdo dívá, jako bych spadla z višně :-D

magdalenka

30. 8. 2018 20:22

v živote som rascu nedala do harule...dobrá haruľa je vždy s malým množstvom múky...čím menej tým lepšie a hladkej.

maris

30. 8. 2018 20:18

Veronika.Hrozna: já do bramboráku kmín taky nedávám a rozhodně nám tam nechybí:-) u nás by asi byla katastrofa kdybych ho tam dala ;-)

Veronika.Hrozna

30. 8. 2018 18:35

BronislavaP: Ani se nedivím, v receptu chybí kmín , bramborák bez kmínu je čirá katastrofa. Já dávám do kila brambor polévkovou lžíci kmínu a polévkovou lžíci majoránky , těsto musí být kropenaté od těchto dvou koření a česnekem nešetřím a nešetřím a nešetřím. Pokud ten česnek po ochutnání těsta necítím, tak přidávám. Jo byly časy, že stačily dva stroužky, tento česnek z obchodu - jakýkoliv je smrt bramboráku.;-)

BronislavaP

5. 4. 2016 10:09

No popravdě to nebyla žádná sláva, ale sníst se to dalo...

jana (neregistrovaný/á)

17. 12. 2009 16:17

Diky za rady a asi i ja budu davat pod vse papir,pak mensi starost s mytim nadobi.Jinak ty kousky, ktere jsem pracne vydolovala z pekace - bylo to moc dobry.Ale pulka pekace musela pod vodu a do odpadu-tolik skody:-(
Clovek se porad uci,nejlepsi;sam na sobe.I tak do konce tydne bramboraky jeste udelam;-)

magdalenka

16. 12. 2009 17:52

Ja používam pod všetko papier na pečenie...

JanaDorazinova

16. 12. 2009 14:27

jana (neregistrovaný/á) , já bych to příště raději vymazala sádlem a vysypala strouhankou;-). Nejsi sama, já posledně trhlala makovou bábovku z formy div ne dynamitem!!:-)):-D:-)):-D

jana

16. 12. 2009 14:22

ahojky vsem, prave jsem dodelala bramborak v pekacku a pomoooooc nemuzu ho vyndat,pripekl se.Pritom jsem pekac vylila olejem pekla na 180 stupnu cca 30 minut.Jak to mam vyresit priste, poradte prosim.http://www.toprecepty.cz/recept/70-bramborova-haru...

jáá

16. 6. 2009 19:59

měla jsem tu známého z Paříže a on si to chtěl dát v restauraci,ale nevěděli jsme ani jeden co to je.tak jsem si to dnes našla tady.a nakonec jsem zjistila,že to znám..:-)

HankaPu

26. 3. 2009 18:16

Tak já jsem tam radši to vejce přidala, aby se to náhodou nerozpadlo:-O a s kyselým zelím to bylo vynikající:yes: dávám bodík a fatku:-)

tejaja

24. 4. 2008 22:10

preclik, ono je to brmborák, jenom "ve velkém"

Olina-preclik

24. 4. 2008 21:43

Kdyby tam bylo vajíčko, je to jako bramborák. Něco podobného děláme, a protože se to na plech nalívá, říkáme tomu "litina". Jde to velice na odbyt.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: levna jidla recepty levná jídla recepty na levná jídla levne recepty na vareni levné jídla dietní jídla recepty levne jidlo jídla z vařených brambor recepty recept na bramborovou buchtu nové brambory recepty bramborové resti recept litina recept recepty levna jidla střapače resti šprecle bramborové krokety recept krokety bramborové recept bramborová buchta babica levné jídla recepty

Suroviny: brambory, mouka hrubá, cibule, slanina, česnek, sádlo, majoránka, sůl

TopRecepty.cz

Bramborová haruľa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpY