Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2008 12:53

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 463 kJ / 828 kcal
Bílkoviny142,54 g
Tuky27,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 573 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborovou kaši.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pepa z Vinohrad

19. 2. 2014 10:44

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

Pepa z Vinohrad

19. 2. 2014 10:44

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2014 17:35

zdenal: Řízek-klasický plátek určitě jen chvilinku, než zhnědne strouhanka, na mírném ohni. Obalené stehno raději v troubě, zhruba 40 min na 200 stupňů a otáčet během pečení

zdenal

6. 2. 2014 11:01

Jak dlouho se to zhruba smaží??
:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2013 19:48

Dovolím si přidat foto smaženého kuřecího stehna, které jsem smažila v troubě jen na pečícím papíře ;-)

rebeka rebeka

18. 4. 2013 15:53

Irule::-D:-D;-):yes:

Irule Irule

18. 4. 2013 12:34

taky bych si dala :-p:yes::-8

rebeka rebeka

18. 4. 2013 12:33

dnes k obědu a .. gut:-p;-):-D:yes:

marta

7. 4. 2012 13:10

:-*Mnam, mnam, mnam.To je pochoutka.Toto bych klidně jedla každý den.A jak je to křupavé !!!:-p:-8:yes::-)

Dana

28. 6. 2011 07:22

Aby sa vám neprepaľoval tuk na smaženie,pridajte kolieska mrkvy,ktoré vymieňajte podľa potreby.;-)

melisnicka

24. 3. 2011 08:44

Dávám bodík. Klasika a pro začínající kuchtíky nejjednodušší jídlo.

kagor@seznam.cz

28. 2. 2010 12:33

Mnam mnam, byla to velika pochoutka. Zacinam s varenim a jen me chybi jak dlouho to mam smazit, staci priste jen orientacne. :-p:-p:-p

major zeman II.

11. 11. 2009 11:18

skvele jidlo. tohle bych jedl klidne kazdy den. opravdu vynikajici. ale hodily by se k tomu lip hranolky s chili :):yes::yes::yes:

rumarta

3. 4. 2008 12:41

Kuřecí řízek s bramborovou kaší je to samé, pouze změna hrubosti mouky na obalování. Jinak žádná novinka - obojí klasický obalovaný kuřecí řízek. Zřejmě jsou to recepty pro začínající kuchařky, ale že by opět musely být uváděny 2x si nemyslím.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí řízek obalování řízků kuřecí řízky kuřecí řízek recept smazene kureci rizky postup obalování řízků smažení řízků jak obalit řízek obalovany rizek rizek recept řízek jak dlouho smažit řízky recept na kureci rizek jak obalit řízky smažené kuřecí prsní řízky jak dlouho smažit kuřecí řízek obalovane rizky kuřecí řízky recept jak dlouho smažit kuřecí řízky smažené prsní kuřecí řízky recepty

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, vejce, mouka hrubá, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oPB