Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2008 13:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 463 kJ / 828 kcal
Bílkoviny142,54 g
Tuky27,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol1 052 mg
Sodík573 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborovou kaši.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pepa z Vinohrad

19. 2. 2014 11:44

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

Pepa z Vinohrad

19. 2. 2014 11:44

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

JanaDorazinova

6. 2. 2014 18:35

zdenal: Řízek-klasický plátek určitě jen chvilinku, než zhnědne strouhanka, na mírném ohni. Obalené stehno raději v troubě, zhruba 40 min na 200 stupňů a otáčet během pečení

zdenal

6. 2. 2014 12:01

Jak dlouho se to zhruba smaží??
:-//

JanaDorazinova

12. 9. 2013 20:48

Dovolím si přidat foto smaženého kuřecího stehna, které jsem smažila v troubě jen na pečícím papíře ;-)

rebeka

18. 4. 2013 16:53

Irule::-D:-D;-):yes:

Irule

18. 4. 2013 13:34

taky bych si dala :-p:yes::-8

rebeka

18. 4. 2013 13:33

dnes k obědu a .. gut:-p;-):-D:yes:

marta

7. 4. 2012 14:10

:-*Mnam, mnam, mnam.To je pochoutka.Toto bych klidně jedla každý den.A jak je to křupavé !!!:-p:-8:yes::-)

Dana

28. 6. 2011 08:22

Aby sa vám neprepaľoval tuk na smaženie,pridajte kolieska mrkvy,ktoré vymieňajte podľa potreby.;-)

melisnicka

24. 3. 2011 09:44

Dávám bodík. Klasika a pro začínající kuchtíky nejjednodušší jídlo.

kagor@seznam.cz

28. 2. 2010 13:33

Mnam mnam, byla to velika pochoutka. Zacinam s varenim a jen me chybi jak dlouho to mam smazit, staci priste jen orientacne. :-p:-p:-p

major zeman II.

11. 11. 2009 12:18

skvele jidlo. tohle bych jedl klidne kazdy den. opravdu vynikajici. ale hodily by se k tomu lip hranolky s chili :):yes::yes::yes:

rumarta

3. 4. 2008 13:41

Kuřecí řízek s bramborovou kaší je to samé, pouze změna hrubosti mouky na obalování. Jinak žádná novinka - obojí klasický obalovaný kuřecí řízek. Zřejmě jsou to recepty pro začínající kuchařky, ale že by opět musely být uváděny 2x si nemyslím.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí řízek obalování řízků kuřecí řízky kuřecí řízek recept smazene kureci rizky postup obalování řízků smažení řízků jak obalit řízek obalovany rizek rizek recept řízek jak dlouho smažit řízky recept na kureci rizek jak obalit řízky smažené kuřecí prsní řízky jak dlouho smažit kuřecí řízek obalovane rizky kuřecí řízky recept jak dlouho smažit kuřecí řízky smažené prsní kuřecí řízky recepty

Suroviny: prsa kuřecí, sůl, vejce, mouka hrubá, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oPB