Pražená cizrna
Pokud pečenou cizrnu nepoužijeme do polévky, nebo jako přílohu, můžeme jí vyzkoušet konzumovat jen tak. Má velmi příjemnou sladko-oříškovou chuť. A třeba na večerní sešlost, oslavu, nebo k televizi je to moc dobré a zdravé mlsání.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 11. 2023 21:19
7. 1. 2021 17:50
12. 12. 2016 00:40
23. 10. 2016 22:29
1. 6. 2015 12:51
1. 6. 2015 12:48
8. 7. 2013 06:27
7. 7. 2013 19:53
To je opravdu chytré, ale mě by to vadilo, protože zmražením uvařené cizrny se naruší struktura jejích kvalitních sacharidů a bílkovin (obsahuje vodu, ta se rozpíná a narušuje strukturu), takže to bych asi volila jen v tom nejhorším případě, ale je pravda, že se vaří dosti dlouho, ale já si jí namočím vždy minimálně dvanáct hodin dopředu, většinou i více a pak ji vařím na minimum plamene pod pokličkou a v klidu si u toho pracuju na PC, nebo uklízím po bytě. Rychle to uteče a pak už se věnuju jen její dopřípravě, nejlepší recept zatím je pro nás recept odsud a to http://www.toprecepty.cz/recept/24281-bramborove-k... a já ho obohacuju o bylinky (např. koriandr) a mám jako samostatné jídlo bez rýže, jsou tam přeci brambory.
7. 7. 2013 05:30
ArmDra: Jsem rada, ze jste si pochutnali... Cizrnu mam take nejradeji varenou. Vzdycky ji uvarim vetsi mnozstvi a skladuji u ledu. Je tak rychle pri ruce..
6. 7. 2013 19:08
6. 7. 2013 17:45
15. 2. 2013 17:19
1. 2. 2013 23:17
1. 2. 2013 17:39
1. 2. 2013 16:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 27 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 50 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 55 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Cizrna: Nejoblíbenější luštěnina orientální kuchyně, která dala jméno i řečníkovi Cicerovi
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: cizrna recepty cizrna recept cizrna na sladko cizrna v receptech opražená cizrna jak se vaří cizrna cizrna jak dlouho se vaří cizrna recepty z cizrny recept na cizrnu top recepty cizrna cizrna k televizi cizrna recepty na sladko cizrna top recepty recept cizrna cizrna oprazena recepty na cizrnu cizrna s kořením cizrna upražená recept z cizrny
Suroviny: cizrna, olej olivový, sůl, římský kmín mletý
Pražená cizrna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JqK
19 názorů