Buchta z rebarbory a borůvek
Kyselá chuť rebarbory dokonale vyvažuje sladkou chuť moučníků a v poslední době je tak velice oblíbeným komponentem při pečení různých řezů a koláčů. Kombinace borůvek, rebarbory a křupavé drobenky na jemném těstě je v této buchtě velice osvěžující a příjemná.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 24 931 kJ / 5 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,88 g |
Tuky | 225,31 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 884,35 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2021 20:35
zizala: Díky.
7. 6. 2021 10:40
6. 6. 2021 19:12
"Rebarboru jsem blanšírovala. "
No a proč? Kvůli pohodlnějšímu zpracování???
6. 6. 2021 18:30
26. 7. 2013 16:46
26. 7. 2013 15:59
26. 7. 2013 15:38
26. 7. 2013 13:34
misutoo: neboooj, beru, šéfe
26. 7. 2013 13:31
26. 7. 2013 13:28
26. 7. 2013 13:18
26. 7. 2013 13:17
26. 7. 2013 13:13
Autorovi navrhuju, vyložené přidané nesmysly vymazat, ale je to na něm. Jen kvůli názvu bublanina?
26. 7. 2013 12:48
Kreceptu bych podotkla, že by ses mu měla více věnovat a pěkně rozepsat, uvědom si, že je tu plno začínajících kuchařinek a ty by s tím strohým popisem měli problém-jak udělat těsto, jak udělat drobenku, na kolik stupňů péct a na jak dlouho, alespoň přibližně, atd.tak se polepši a pak ti dám boda, buchta bude jistě dobrá
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 9 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 23 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 8 minutami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 9 minutami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 3 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarborové koláče a buchty připravujeme z jarní vydatné úrody. Podle oblíbených receptů se nám určitě povedou
Jak uchovat drobenku? Když jí připravíme více naráz, příští pečení bude o to rychlejší. Poradíme, jak ji uložit
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Další recepty
Tématické fráze: buchta z rebarbory rebarbora recepty na buchtu bublanina z rebarbory rebarbora buchta buchta s rebarbory buchta z rebarbory recept recept na buchtu z rebarbory buchty z rebarbory recept buchta z rebarbory hrnickova buchta z rebarbory buchta rebarbora co udelat z borůvek recept na rebarborovou buchtu recept na rebarborovou buchtu rebarbora bublanina recept buchta s boruvky rebarborová buchta hrníčková bublanina rebarbora recepty na rebarborovou buchtu rebarbora recepty
Suroviny: cukr krystal, mléko, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, máslo, cukr krystal, mouka polohrubá, borůvky, rebarbora, tuk, mouka hrubá
Buchta z rebarbory a borůvek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXJ3
14 názorů